Genel Markalar 6 Adet Duclot Design Tam Otomatik Şemsiye 717465

1.252,10 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 6 Adet Duclot Design Tam Otomatik Şemsiye 717465

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Durgun Ticaret Satıcı Ünvanı: UMUT CAN ÇÖMLEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2630440365
    Bu ürün Durgun Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün özellikleri : Renk : Resimdeki renk/tasarım birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. Materyal : Nano polyester kumaş, fiber gövde yapısı Ne alacaksınız ? : bu ürün 6 adet / set paket olarak gönderilir. Ölçüler : Tam açık 94 cm çap x 57 cm yükseklik - Kapalı 28,50 cm Öne çıkan özellik : Duclot design, tasarımcılarımız tarafından unisex tasarımla üretildi. Daha fazla tel :10 telli gövde yapısıyla, fırtınalarda ters dönse dahi şemsiye kopmayacak ve dağılmayacaktır. Kolayca toparlayın . Tam açıldığından 94 cm x 58 cm yüksekliğe sahip olacaktır. Daha büyük yay çapımız, yağmur fırtınaları sırasında daha fazla kapsama alanı ve rüzgar direnci anlamına gelir. Tam otomatik açılıp kapanır ve kompakt: kapalıyken 30 cm ! Ince profil herhangi bir el çantasına, evrak çantasına, bagaja ve daha fazlasına sığar. Tam otomatik şemsiye nasıl kullanılır ?Otomatik açma/kapama buton sistemi. Özel cırcır mili, kolay ve daha güvenli sıfırlama için aşamalı olarak geri çekmenizi sağlar. Sadece butona basarak açın. Butona 1 kez basıldığında şemsiye tamamen açılacaktır. Geri kapatırken/toplarken yine sadece butona basın. Asla başka şekilde müdahele etmeyin, şemsiye kendini toparlayacaktır. Bu aşamadan sonra üstten bastırın ve 'tik' sesi duyana kadar işleme devam edin Maksimum su iticilik : özel nano-Dokuma su itici kumaş işlemi, suyu başka hiçbir şeye benzemez. Su sadece boncuklar ve hemen yuvarlanır. Rüzgar ve yağmurdan korur :Büyük, çift katmanlı tasarımı uv, dolu, yağmur kar ve rüzgardan koruma sağlar Sadece en iyi malzeme kullanıyoruz :Süper suya dayanıklı, çökme önleyici ve yüksek teknolojili kumaşlardan yapılmıştır. Tüm çerçeve cam elyaftan yapılmıştır, çift çatıya mükemmel uyum sağlar ve şemsiyenizin gerçek olarak rüzgar geçirmez olmasını sağlar! Yüksek kaliteli eva kavrama, kavrama konforunu ve kontrol yeteneğini daha da artırır. Bu, mükemmeliyetçiler için en iyi seçimdir. Sadece kışın değil :Ultra dayanıklı, büyük, rüzgar geçirmez ve spf 50+ uv korumalıdır, bu da onu aile içinde günlük seyahat için mükemmel bir arkadaş yapar. Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, manuel ölçüm nedeniyle milimetre fark olabilir. Anlayış göstermenizi rica ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
  • Desen 3 Boyutlu
  • Kumaş Tipi Kumaş
Geri Bildirim Ver