Işık Peyzaj Pinus Mugo Mops Mini Tige – Mini Tijli Çam

17.625,17 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Işık Peyzaj Pinus Mugo Mops Mini Tige – Mini Tijli Çam

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Greenmall Satıcı Ünvanı: IŞIK PEYZAJ MİMARLIĞI İNŞAAT TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0467007080100014 Vergi Kimlik Numarası: 4670070801
    Bu ürün Greenmall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün İsmi: Pinus Mugo Mops Mini Tige – Mini Tijli Çam Ürün Latince İsmi: Pinus Mugo Mops Mini Tige Ürün Türkçe İsmi: Mini Tijli Çam Bitki Boyu : 20-30 cm Saksı Ebatı : 5 Litre Pinus Mugo Mops Mini Tige – Mini Tijli Çam Mugo çamları Avrupa'nın yüksek kesimlerine özgü bir çam türüdür. Çam cinsleri (Pinus) arasında peyzajda kullanımı en yaygın türlerdendir. Bodur oluşu ve çalı formunda görüntüsü ile sıkça karşımıza çıkar. Mugolar genel olarak soğuk iklimlerde ve yüksek rakımlarda güçlü yaşarlar. NEM & SULAMA Genel olarak çamlar havadar toprakları daha çok tercih ederler. Bu sebeple toprak hızlı kurumalı ve az miktarda nem tutmalıdır. Uzun süre nemli kalan topraklarda çamların gücü ve sağlığı hızla azalır. IŞIK İHTİYACI Tüm gün güneş görmek isterler. Böylece güçlü kalırlar, bolca köklenebilirler. Güneşi doğrudan almayan çamlar güçsüz kalır. Hava sıcaklıklarının uzun süre 40 C üzerinde seyrettiği durumlarda ince gölgeliklerle güneşin yakıcılığı azaltılabilir. Dış mekan türlerdir, iç mekanda yaşayamazlar. Doğadaki çamlar aşırı soğuklara dayanıklıdır. Ancak bonsailerimizi, saksının donarak patlayıp kökleri açığa çıkarmasını engellemek için dondan korumamız daha emniyetli olacaktır. Güçsüz ve stresli çamları bolca ışık alabileceği nemli ortamlarda tutmak toparlanmalarına yardımcı olabilir. TOPRAK & GÜBRE Mugo çamlarına özel olarak, bu türlerde saksı değişimi işlemi Ağustos - Eylül aylarında yapıldığında daha iyi sonuçlar alınabilir. Drenajı, havalanması yüksek, su tutma oranı orta-düşük seviyede toprak karışımlarının kullanılması uygundur. Fazla kök budaması yapılmamalı, kök topunun en az üçte biri rahatsız edilmemelidir. Saksı değişimi işleminde kök budaması çokça yapıldıysa mevcut yıl içinde o ağaca stil çalışması gibi ağır işlemler mümkün olduğunca geciktirilmeli veya yapılmamalıdır. Çamlar için gücü belirleyen yapı kökleridir. Ne kadar çok ve güçlü kökü varsa o kadar sağlıklı ve güçlü olurlar.ken aynı zamanda hemen hemen her toprak türünü de tolere edecektir.mel gelişirken aynı zamanda hemen hemen her toprak türünü de tolere edecektir.
Geri Bildirim Ver