Islamic wall art Siyah İhlas Suresi Metal Duvar Saati

3.061,80 TL
Boyut/Ebat: 50 x 50
70 x 70
50 x 50

Ürün Bilgileri

Islamic wall art Siyah İhlas Suresi Metal Duvar Saati

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: iwa concept Satıcı Ünvanı: IWA CONCEPT HEDİYELİK EŞYA MOBİLYA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0466158340800001 Vergi Kimlik Numarası: 4661583408
    Bu ürün iwa concept tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SAATİ ÖĞRENMENİN EN GÜZEL YOLU Her saate baktığınızda saati öğrenmenin yanında görülmesi, hatırlanması ve hissedilmesi çok kıymetli olan ayetleri de görmek isteyenler için Islamic Wall Arts kalitesi ile duvar saatleri ürettik. Gösterişli, dayanıklı ve çevreye duyarlı özellikleriyle dikkat çeken
  • Islamic Wall Art hizmet kalitesiyle sizlere sunulan İhlas Suresi Latin Rakamlı İslami Duvar Saati tablomuz ihtişamlı görünümü ve yüksek enerjisi ile evinize veya işyerinize nadide bir görünüm katmasının yanı sıra sevdikleriniz için eşsiz bir hediye seçeceği olarak ön plana çıkmaktadır. Islamic Wall Art kalitesiyle 1.5-2 mm kalınlığında yüksek kalite çelik malzemeden üretilmiş metal islami tablolarımız, ev koşullarında ve dış mekânda uzun süreler boyunca sağlıkla kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Metal İslami Duvar Dekorları, elektrostatik ipek mat boya sonlandırma ile beğeninize sunulmaktadır. Temel olarak, siyah, bakır, gümüş, altın renkler ile üretilmektedir. Bu metal duvar tablomuzu ürünümüze monte halde gönderdiğimiz asma aparatından asabilirsiniz. Asma aparatı, duvara monte edeceğiniz tek bir çivi veya vida ile kolaylıkla asmanıza ve istediğinizde yerini değiştirebilmenize imkân sağlanmaktadır. Ürün üzerine ilave edilen diğer vidalar, ürünün duvar ile arasında 2 cm mesafe bulunmasını sağlamaktadır. Bu vidalar, aynı zamanda ürünün duvara paralel olarak asılı kalmasına imkân sağlamaktadır. Üç boyutlu görünüm kazanan bu metal İslami Duvar dekorunuz, dekorun arka tarafında oluşan gölgeler ile harika bir görünüme kavuşmaktadır. Böylece, İslami tablonuzun yapıştırma gibi görünmesinin de önüne geçilerek nadide bir duruşa sahip olması sağlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver