Iva Natura 2'li Organik Hassas Bakım Bebek Saç Ve Vücut Şampuanı Rezene Özlü 350 Ml

640 TL
(320 TL / adet)
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
739,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Iva Natura 2'li Organik Hassas Bakım Bebek Saç Ve Vücut Şampuanı Rezene Özlü 350 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKÇA CENTER Satıcı Ünvanı: MEHMET EMRE AKÇA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0180708649
    Bu ürün AKÇA CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ORGANİK HASSAS BEBEK SAÇ VE VÜCUT ŞAMPUANI 350 ML Yaşam yolculuğumuzda sessiz ve bilge doğa bizi hep izler. Doğa, bizi ona karşı saygılı olmaya çağırırken, engin bilgilerini ve şifasını bize sunmak için onu fark etmemizi bekler. Anadolu’nun el değmemiş, muhteşem doğasında yetişen, eşsiz güzellikteki doğal bitkilerini fark ettik ve onları kullandık. Doğanın bize sunduğu şifanın ve insanoğlu emeği olan teknolojinin birleşimi ile oluşan bu yaşam tarzını, IVA NATURA şişelerine sığdırdık. Tüm IVA NATURA ürünleri Uluslararası COSMOS Organik Standardı ile belgelendirilmiş ve Organik Sertifika standartlarına uygun olarak üretilmiştir. Şehir gürültüsünden sanayiden uzak korunaklı doğası ile Karadeniz sularına uzanan Yıldız Dağları’nın yamaçlarından toplanan rezene bitki özü ile hazırlanmıştır. Yıldız Dağlarından toplanan rezene bitkisi özü ile güçlendirilmiş, bebeğinizin hassas cildine uyum sağlayan formülü ile tamamen organik sertifikaya uygun olarak üretilmiştir. Organik hassas bebek şampuanı, bebeğinizin saçlarını ve vücudunu nazikçe temizler. Rezenenin içeriğinde bulunan aktif maddelerden bazıları olan polifenol antioksidanlar, rozmarinik asit, klorojenik asit, kuversetin ve apijenin ile bebeğinizin cildini virüslere ve iltihaplara karşı korumaya yardımcı olur. Temiz içeriği ile güvenle kullanabileceğiniz Organik hassas bebek şampuanı, bebeğinizin gözlerini yakmadan huzur bir banyo keyfi yaşamasına yardımcı olur. IVA NATURA ile temiz içerik deneyimini yaşamaya var mısınız?
  • Nasıl kullanmalıyım? Yeterli miktarda Organik hassas bebek şampuanını bebeğinizin saç ve saç derisine yumuşak hareketlerle masaj yaparak köpürtünüz ve bol su ile durulayınız. İhtiyaç duyulduğunda işlemi tekrarlayınız. Ürünün içeriğinde neler var? Bu ürünün içerisinde Gül suyu, Aloe Vera yağı, Rezene özü, Gül suyu, Kekik suyu, Mersin suyu, Siyah Ceviz özü bulunmaktadır. %100 VEGAN bir ürün olup Parafin, Gluten içermez. IVA NATURA ürün formüllerinde hayvansal hiçbir içerik kullanılmamıştır. İçerisinde koku amaçlı bulunan parfüm, bitki özlerinden elde edilen ve organik sertifikaya sahip bitki esansıdır. Tamamen bitkiseldir. Nelere dikkat etmeliyim? Orijinal ambalajında ve serin yerde muhafaza edilmeli. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Harici kullanım içindir. Kullanım talimatına uyunuz. Güneş ışığına maruz bırakmayınız. İçindeki bileşene karşı alerjiniz varsa kullanmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF Korumasız
  • Boy 200 - 500 ML
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver