Jack N'Jill Milkshake Aromalı Macun 50 gr

179,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
179,90 TL
Kurumsal Fatura
199,90 TL
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
226,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Jack N'Jill Milkshake Aromalı Macun 50 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doğal Bebeğim Satıcı Ünvanı: YÜKSELİŞ TOPLU KONUT GAYRİMENKUL HAZIR GİYİM GIDA MEDİKAL OTOMOTİV İTHALAT İHRACAT VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0995052879500010 Vergi Kimlik Numarası: 9950528795
    Bu ürün Doğal Bebeğim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Milkshake Aromalı Macun 50 gr
Geri Bildirim Ver

Jack N'Jill Jjn040 Milkshake Aromalı Macun

Jack N'jill diş macunu çocukların diş fırçalama alışkanlığını uygun bir şekilde kazanmasına yardımcı olan özelliklerde üretilmektedir. Organik içerikler kullanılarak üretilen Jack N'Jill milkshake aromalı macun çocuklar için güvenli bir seçimdir. İçeriğinde zararlı kimyasal maddeler barındırmaz. Yenilebilir özellikli olan bu ürün çocukların ağız ve diş sağlığını güvenli bir şekilde muhafaza etmenizi sağlar. Amerika USDA sertifikalı organik bileşenli olan Jack n Jill bebek diş macunu, diş fırçalamayı eğlenceli hâle getirir. BPA içermeyen minimal geri dönüştürülebilir ambalajı ile de doğa dostu bir üründür. Dişi yeni çıkan bebeklerin ağız bakımı için de oldukça etkilidir. Diş ve diş eti sağlığı için ideal bir üründür.

  • Çocukların severek kullanması için milkshake tadındadır.
  • Kullanımı esnasında yutulmasında hiçbir sakınca yoktur.
  • Küçük yaştaki çocukların ve bebeklerin kullanabileceği bir üründür.

Milkshake Aromalı Diş Macunu’nun İçeriği Nasıldır?

Milkshake Aromalı Macun

Jack and Jill diş macunu içeriği kullanıcılara zarar veren herhangi bir kimyasal bileşen barındırmaz. Bileşiğindeki %40 xylitol ve calendula sayesinde doğal lezzetli bir karışım sunar. İçeriği diş etlerinin sağlıklı kalmasına ve çürüklere karşı savaşmaya yardımcı olur. Üretimi Avustralya’da yapılan Jack N'jill diş macunu hayvansal hiçbir bileşen içermez. Ayrıca gluten, sls ve florür de barındırmaz. Yapay koruyucu içermeyen Jack N'jill diş macunu şekersiz ve renksizdir.Jack N'jill diş macunu çocuklar için oldukça eğlenceli bir dış ambalaja sahiptir. Erken yaşlardaki çocukların diş fırçalama hassasiyetlerine uygun şekilde üretilmektedir. Kolay açılır kapağı sayesinde küçük yaştaki çocukların rahat kullanımına yardımcı olur. Enfes milkshake aroması sayesinde diş fırçalamak can sıkıcı bir aktivite olmaktan çıkarak çocukların istekli bir şekilde yaptığı oyuna dönüşür.

Milkshake Aromalı Diş Macunu Kimlere Hitap Eder?

Organik bileşiği ile doğal bir şekilde diş bakımı yapılmasını sağlayan Jack N'jill diş macunu çocuklara hitap etmektedir. Bebekler için de kullanımı son derece uygundur. Jack N'jill diş macunu bebeklerin anne sütü ile beslendiği dönemde de kullanılabilir. Çocukların gün boyu yediği besinlerin dişlerden temizlenmesini sağlar. Yutulmasında hiçbir sakınca olmayan Jack N'jill diş macunu ağız bakımını etkili bir şekilde yapar.Jack N'jill diş macunu özellikle çocuklar için uygundur. Diş fırçalama konusunda klasik macunlardan hoşlanmayanlar için de kullanılabilir bir üründür. Klasik macunlar ile diş fırçalarken zorlanan ve bu sebeple ağız bakımını aksatan yetişkinler de bu ürünü kullanabilir. Muhteşem milkshake aroması sayesinde tüm kullanıcıların beğenisini kazanmıştır.

Milkshake Aromalı Diş Macunu Kaliteli midir?

Organik ve çocuklar için hiçbir zararlı bileşen barındırmayan içeriği ile Jack N'jill diş macunu kaliteli bir üründür. Çocukların gün boyunca tükettiği besinlerin dişlere zarar vermesini engeller. Diş çürüklerine karşı etkilidir. Diş etlerinin sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Çocukların diş fırçalama alışkanlığını eğlenceli şekilde kazanmasını sağlayan Jack and Jill diş macunu yorumları da oldukça olumludur. Jack N'Jill milkshake aromalı macun yorumları ile ürün hakkında daha fazla bilgi almak mümkündür. Bunun için ürün sayfasındaki kullanıcı yorumları kısmı incelenebilir.Jack N'jill diş macunu çocukların severek kullanmalarına yönelik özel olarak geliştirilen bir üründür. Kullanılması ile dişlerin her zaman bembeyaz kalmasına yardımcı olan Jack N'jill diş macunu Trendyol üzerinden hemen sipariş verilebilir. Yıl boyunca kampanyaları takip ederek bu ve benzeri yüksek kaliteli ürünleri avantajlı fiyatlarla tedarik edebilirsiniz. Trendyol’un avantajlı online alışveriş dünyasından pratik bir şekilde yararlanabilirsiniz.