Japlo Yarık Damak Dudak Biberonu Emniyet Mekanizmalı

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.234 TL1.205 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.455 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Japlo Yarık Damak Dudak Biberonu Emniyet Mekanizmalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYDEMİR MEDİKAL Satıcı Ünvanı: ASLIHAN AYDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1644766192600013 Vergi Kimlik Numarası: 0240313178
    Bu ürün AYDEMİR MEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikleri: Japlo yarık damak biberon, kullanım kolaylığı ve rahatlığı sağlar! En zayıf emişi bile ödüllendirin.
  • Biberonun meme ucu şişeden tek yönlü valf ile ayrılır.
  • Doldurulduktan sonra, süt meme başında alıkonulur ve şişeye geri akamaz.
  • Bebeğin tüm emme çabaları meme ucunun içeriğine yöneliktir ve en zayıf emme bile sonuç alır.
  • Gazı, kusmayı ve koliki azaltır.
  • Biberonun valf sistemi, sistemden süt çıkarıldığında aynı anda hava girmesini sağlar.
  • Bebeğin emme çabalarına karşı vakum yoktur ve havanın yutulması önlenir.
  • Taşmayı önlemek için akışın kontrolü biberon ağızlıkta, yalnızca bir bebek emdiğinde açılacak bir yarık kesmesine sahiptir.
  • Besleme talebi sadece biberonu döndürerek kontrol edilebilir.
  • Bebeğin beslenmesine yardımcı olun büyük meme, beslemeyi yönlendirmek ve doğal olarak ağız boşluğuna sığdırmak için tasarlanmıştır.
  • Bebeğin daha fazla yardıma ihtiyacı olursa, emzirme ve yutma ile meme başını hafifçe sıkıp ritim içinde serbest bırakabilirsiniz.
  • Bu, bebeğin ağzına kontrollü miktarda süt verilmesine yardımcı olacaktır.
  • Japlo biberon besleyici, aşağıdakileri de içeren çeşitli koşullara sahip bebekler için uygundur: Erken doğum yarık dudak / damak pierre robin sendromu (prs) down sendromu kromozom anormallikleri nöromüsküler zayıflık kardiyak zayıflık zihinsel engel serebral palsi (cp)
Geri Bildirim Ver

Japlo Yarık Damak Dudak Biberonu Emniyet Mekanizmalı

Tüm ebeveynler, çocukları için ideal ürünleri bulmaya çalışır. Özellikle yeni doğan ya da bebeklik döneminde ise çocuğun sağlığına çok dikkat edilir. Beslenmesinden oyuncaklarına kadar her şey, sağlıklı ve güvenli olmalıdır. Beslenme kısmı, bu unsurlar arasında oldukça büyük bir önem taşır. Japlo yarık damak dudak biberonu emniyet mekanizmalı 9556447077538 bu hassasiyetler gözetilerek sizlere sunulur. Bu ürün, bebeğiniz için kolay ve pratik bir tasarıma sahiptir. Oldukça güçlü bir performans sağlar. Sıvının rahat geçmesini sağlar. Bebeğinizin, takviye edici gıdayı ya da önceden sağılan anne sütünü kolay bir şekilde tüketmesini sağlar. Japlo yarık damak dudak biberonu emniyet mekanizmalı, tüm çocukların beslenmesine uygun şekilde sunulur. Bu biberon, çocuğunuzun sağlığını gözetir ve ince ayrıntıları ile beğeni toplar.

  • Gazı ve kusmayı önleyen tasarım
  • Güvenli kullanım
  • Emniyet mekanizması

Kullanışlı Yarık Damak Dudak Biberonu Özellikleri

Kullanışlı Yarık Damak Dudak Biberonu Özellikleri

Takviye edici gıdaların veya anne sütünün verilmesinde kullanılan aletler, çocuğun sağlığını ve güvenliğini etkiler. Bu ürünlerin, çocukların hassasiyeti gözetilerek üretilmeleri önemlidir. Japlo biberon, çocuk sağlığını koruyacak özellikler içerir. Biberonun ucu, şişeden tek yönlü bir valf tasarımıyla ayrılır. Bu sayede dışarı akma problemini önler. Tasarımı sayesinde, bebeği meme ucuna yönlendirir. Aynı zamanda çocuğunuzun gaz yutmasını engeller. Zayıf emen bebeklerde dahi üstün performans gösterir. Üstelik bebeğin beslenme sırasında yardıma ihtiyacı olursa meme başı hafifçe sıkılarak desteklenebilir. Japlo yarık damak dudak biberonu, gerekli ve kontrollü miktarda besin verilmesine olanak tanır. Bebeğin beslenmesine yardımcı olan büyük meme ucu, beslenmeyi yönlendirir. Ağız boşluğuna sığan bir tasarımdır. Emniyet mekanizması ile beğeni toplar. Çocuğunuzun beslenmesi sırasında içinizin rahat etmesini istiyorsanız, markanın yarık damak dudak biberonuna göz atabilirsiniz.

Beğenilen Japlo Yarık Damak Dudak Biberonu Avantajları

Beğenilen Japlo Yarık Damak Dudak Biberonu Avantajları

Çocukların kullandığı ürünler, her bakımdan güvenli olmalıdır. Özellikle çocuğun sağlığını etkileyen ve beslenmesini belirleyen özel bir durumu varsa, kullanılan ürünlerin güvenliği önem kazanır. Yarık dudak biberonu; erken doğan, yarık dudak, Pierre Robin sendromlu ve Down sendromlu çocukların kullanımına uygun tasarımdadır. Tüm özel durumlara sahip çocuklarda kullanıma uygundur. Gaz, kusma ve kolik gibi durumları önleyen tasarımı ile dikkat çeker. Süt çıkaran sistemi, aynı zamanda hava akışı da sağlar. Vakumsuz sistemi ile bebeğin hava yutmasını önler. Kolay bir beslenme sağlayarak bebeğinizin rahat etmesini sağlar. Ayrıca, size kontrol imkanı tanır. Japlo yarık damak dudak biberonu emniyet mekanizmalı fiyatları ile bütçe dostu bir üründür. Çocuğunun güvenliğinin ön planda tutulduğu ve kullanımı kolay bir ürün arıyorsanız bu biberonu denemek isteyebilirsiniz.

Dikkat Çekici Japlo Emniyet Mekanizmalı Biberon Yorumları

Dikkat Çekici Japlo Emniyet Mekanizmalı Biberon Yorumları

Anne sütüyle ya da takviye edici gıda ile beslenen belli yaş gruplarındaki çocuklarda, gıda güvenliği çok önemlidir. Gıda güvenliğini oluşturan unsurlardan biri de, gıdanın veriliş yöntemidir. Burada kullanılan ekipmanların gıda uyumlu olması gerekir. Besinle temas eden materyalden, meme ucuna kadar her ayrıntı düşünülerek tercih yapılmalıdır. Özellikle erken dönemde kullanılan bu ürünler dikkatle incelenmeli ve varsa çocuğun özel durumu dikkate alınmalıdır. Yarım damak biberonu, kullanım kolaylığı ve şık tasarımıyla beğeni toplar. Bebeğin ağzına gerekli miktarda sıvı gıda vermek için ideal tasarımdır. Japlo yarık damak dudak biberonu emniyet mekanizmalı kullananlara oldukça pratik bir besleme süreci sağlar. Japlo yarık damak dudak biberonu emniyet mekanizmalı yorumlarına bakabilir ve ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Trendyol aracılığıyla ebeveynlerin deneyimlerine göz atabilir ve çocuğunuzun durumuna göre değerlendirme yapabilirsiniz.