JBL T460bt Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık – Siyah

2.544 TL

Ürün Bilgileri

JBL T460bt Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık – Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PAR Home&Tech Satıcı Ünvanı: AYŞE PARLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7220632435
    Bu ürün PAR Home&Tech tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 24 ay garantili hızlı gönderi

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
Geri Bildirim Ver

JBL 4.100.07.0494 T460BT Kulak Üstü Bluetooth Siyah Kulaklık

JBL T460BT kulak üstü bluetooth kulaklık siu, eşsiz bir dinleme deneyimi yaşamanızı sağlar. Ürün siyahın hoş bir tonu kullanılarak dizayn edilir. Bu da kulaklığın pek çok teknolojik ürün ile uyumlu bir biçimde kullanılmasına olanak tanır. Cihaz, her ayrıntısında dünyaca ünlü markanın ses sistemlerinde kanıtladığı kalitesini yansıtır. JBL T460BT kulak üstü bluetooth kulaklık, dayanıklı materyaller kullanılarak üretilir. Bu da kulaklığın uzun süreli kullanıma uygun hâle gelmesine olanak sağlar. Kablosuz olarak kullanılabilen ürün, derli toplu şekilde taşıma imkânı sunar ve konforlu bir dinleme keyfi yaşatır. Sunduğu yüksek ses kalitesiyle de farklı ortamlarda rahatlıkla kullanılabilir.

  • Çekim mesafesi: 10 metre
  • Katlanma Özelliği: Var
  • şarj Süresi: Yaklaşık 3 saat

JBL T460BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklığın Özellikleri

JBL T460BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklığın Özellikleri

JBL T460BT kulak üstü siyah bluetooth kulaklık, üstün ses kalitesi ve ergonomik yapısı ile göz doldurur. Her baş yapısına rahatlıkla uyum sağlar. Dayanıklı materyallerden üretilen kulaklıklar, başınızın üstünde rahatsız edici bir ağırlık oluşturmaz. Kulaklık kısımlarını dilediğiniz uzunluğa göre ayarlamanız mümkündür. Ürün, yumuşak yastık tasarımıyla konforlu kullanım olanağı verirken geniş bataryasıyla da müzik dinleme keyfini kesintisiz hâle getirir. Cihazı kullanarak yaklaşık 11 saat müzik dinlemeniz mümkündür. JBL T460BT kulaklığın bataryası ise sadece 3 saat gibi kısa bir sürede dolar. Ürün, üzerindeki USB girişiyle rahat bir biçimde şarj edilir. JBL T460BT kulak üstü kablosuz kulaklık, daima profesyonel bir algılama olanağı sunar. Oyunlar, sinema filmleri ve videolar başta olmak üzere pek çok içeriğin kaliteli bir biçimde dinlenmesini sağlar.

JBL T460BT Siyah Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Dayanıklı mıdır?

JBL T460BT Siyah Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Dayanıklı mıdır?

JBL T460BT kulak üstü siyah bluetooth kulaklık, oldukça dayanıklı bir üründür. Cihaz, şarj sırasında akımda meydana gelecek dalgalanmalara karşı dirençlidir. Bu da ürünün bataryasının veya diğer aksamlarının bozulmasını engeller. Şıklığıyla da göz dolduran bu ürün, son derece uzun ömürlüdür. Ürünün katlanabilir yapısı, taşıma kolaylığı sağlarken fiziksel bozulmaların da önüne geçer. Kulaklığın üzerinde bulunan tuşlar ve şarj girişi de kullanıma bağlı olarak kolay kolay deforme olmaz. Siyah bluetooth kulaklık, yıllar boyunca ilk günkü şıklığını muhafaza eder. Derin ve güçlü bas aralığı sunduğu için tüm müzik tarzlarını nitelikli bir şekilde dinlemenize olanak sağlar. Üstelik bu kulaklıkları kullanarak aramalara cevap vermek de mümkündür. JBL T460BT kulak üstü siyah bluetooth kulaklık, sağlamlığı ve şıklığı bir araya getirir.

JBL T460BT Siyah Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık şık mıdır?

JBL T460BT kulak üstü siyah bluetooth kulaklık, son derece şık tasarıma sahiptir. Siyah tonlarında dizayn edilen ürün; akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlarla rahatlıkla uyum sağlar. Üstelik sade tasarımı sayesinde değişik kıyafetlerin üzerinde de hoş bir görüntü yaratır. Siyahın asil ve her renge uyum sağlayan havasını modern çizgilerle bir araya getirir. JBL T460BT kulak üstü siyah bluetooth kulaklık, özenle düşünülmüş ince detayları sayesinde estetik beğenilere hitap eder. Düğmeleri, şarj girişi, katlanma alanı, kulak üstü tasarım gibi tüm detaylarıyla bu ürün, son derece göz doldurur. Ergonomik tasarımı sayesinde de cihaz; spor yaparken, koşarken, uzanırken ve otururken kullanılabilir. Bluetooth bağlantı özelliğiyle kablo dağınıklığının önüne geçen ürün, konforlu bir dinleme deneyimi yaşamanızı sağlar. Dilerseniz sizden önce ürün satın alan bireylerin deneyimlerinden faydalanmak amacıyla JBL T460BT kulak üstü bluetooth kulaklık siyah yorumlarına göz atabilirsiniz. Hareket özgürlüğü ve kesintisiz müzik ziyafeti sağlayan bu ürünü Trendyol'dan sipariş ederek kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.