3
Kulak üstü Bluetooth kulaklık kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

JBL Tune 510BT Multi Connect Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Wireless Siyah

2.199 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.645 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.695 TL

Ürün Bilgileri

JBL Tune 510BT Multi Connect Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Wireless Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rosas Store Satıcı Ünvanı: AHMET PEHLİVANOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7240511280
    Bu ürün Rosas Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tune 510bt Multi Connect Wireless Kulaklık, Siyah

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Çift Telefon Desteği Var
Geri Bildirim Ver

JBL Tune 510BT Multi Connect Wireless Kulaklık Siyah

Müzik dinlerken veya arama yaparken daha iyi bir sese ihtiyaç duyulur. İhtiyacınızı karşılayan ürünlerden biri JBL Tune 510BT Multi connect wireless kulaklık modelidir. JBL 510 BT TT modeli siyah rengine sahiptir. Ürünü 5 dakika şarj ederek 2 saat boyunca aralıksız ve kesintisiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Müzik dinlemeyi keyifli hale getirmenizde sizlere yardımcı olan bu ürün, 2 cihaza aynı anda bağlanabilme özelliğine sahiptir. Ürün, Bluetooth ile bağlantı kurulan tüm akıllı telefon ve cihazlarla uyumludur. JBL 510 TT modeli cep telefonunuzu kullanmadan Google'a ve Siri'ye bağlanarak kolaylık sağlar. Modelin pil performansı 450 mAh’tır. Ürün ile aralıksız 40 saat boyunca müzik dinleyebilir ve arama yapabilirsiniz. Ürünü satın alarak güvenli bir kullanım elde edilirsiniz.

  • Hafif tasarım
  • 40 saat müzik oynatma süresi
  • Kablosuz bağlantı teknolojisi

Jbl Tune 510Bt Multi Connect Wireless Kulaklık Özellikleri

Jbl Tune 510Bt Multi Connect Wireless Kulaklık Özellikleri

Müzik dinlerken etrafımızda kişileri rahatsız etmemek oldukça önemlidir. JBL Tune 510BT multi connect wireless kulaklık siyah kablosuz bağlantı teknolojisi ile avantaj sağlar. Ürünün ağırlığı 160 gr'dır. Hafif yapıya sahip olan ürün kulağınızı ağrıtmadan kullanmanızı ön planda tutar. Yüksek ve gelişmiş kalitesi ile kullanım sırasında herhangi bir kesinti yaşamadan ürünle keyifli bir kullanım elde edebilirsiniz. JBL Tune kulaklık ürünün katlanabilir tasarımı bulunur. Aynı zamanda yastıklı kafa bandı ile kulağınızı ağrıtmadan dinleme yapabilirsiniz. Tune 510BT multi connect wireless kulaklık, Multi Connect özelliği sayesinde 2 cihaza aynı anda bağlanabilir. Akıllı telefon veya tabletinizde video izlerken veya farklı bir şekilde kullanım sağlarken başka bir cihazdan arama geldiğinde kesinti olmadan diğer cihaza geçer. Arama bittikten sonra otomatik bir şekilde diğer cihaza geri döner.

Jbl Tune 510Bt Multi Connect Wireless Kulaklık Avantajları

Jbl Tune 510Bt Multi Connect Wireless Kulaklık Avantajları

Kablosuz bağlanma kolaylığı ile kesintisiz bir şekilde arama ve müzik dinleme işleminizi gerçekleştirebileceğiniz JBLTune kulaklık modeli güçlü JBL Pure Bass deneyimini kablosuz bir şekilde sunar. Basit ve kolay kullanımı ile kısa süre içerisinde uzun bir kullanım anı yaşatır. Ürünün sahip olduğu Type-C USB kablosu sayesinde kulaklığı kısa süre içerisinde şarj dolumunu gerçekleştirebilirsiniz. Kablosuz bir şekilde akıllı cihazlarınıza Bluetooth ile bağlanabilirsiniz. Kulağınızı rahatsız etmeyen yastıklı tasarımı ile ön plana çıkan kulaklık modeli müşteriler tarafından beğeni toplar. Aynı zamanda ürün avantajlı fiyatı ile bütçe korumasında sizlere yardımcı olur. JBL Tune 510BT multi connect wireless kulaklık siyah kullananlar ürünün 40 saat boyunca kablosuz müzik dinleme olanağı tanıdığını belirtir. JBL T510BT fiyat bilgisi için ürünü detaylı olarak inceleyebilir ürünü satın alabilirsiniz.

Jbl Tune 510Bt Multi Connect Wireless Kulaklık Fiyatı

Jbl Tune 510Bt Multi Connect Wireless Kulaklık Fiyatı

JBL markasına ait bu kulaklık modeli, kesintisiz ve aralıksız bir şekilde müzik dinlemenizde, arama yapmanızda sizlere yardımcı olmakla birlikte uzun süre şarj dayanma özelliği ile avantaj sağlar. Şarjın uzun süre dayanması bütçe korumanızda sizlere yardımcı olur. Bağlı olduğunuz Bluetooth cihazından başka bir cihaza kolay bir şekilde geçiş yapabilirsiniz. JBL Tune 510bt multi connect wireless kulaklık siyah fiyatları ürünün özellikleri, avantajları ve kalitesi göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürünle ilgili birçok yorum bulunur. JBL Tune 510BT Multi Connect Wireless kulaklık siyah yorumları ve önerileri inceleyerek ürünle ilgili bilgi edinebilirsiniz. Ürünü dilerseniz sevdiklerinize hediye olarak da satın alarak onları mutlu edebilirsiniz. JBL Tune Wireless kulaklık ürününü Trendyol'dan satın alarak konforlu bir şekilde müzik dinlemenin tadını çıkarabilirsiniz.