Joyroom Gaming Kulak Içi Kablosuz Kulaklık 5.0 Bt Tws

2.569 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.876 TL
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.876,02 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.569 TL

Ürün Bilgileri

Joyroom Gaming Kulak Içi Kablosuz Kulaklık 5.0 Bt Tws

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BBTECH Satıcı Ünvanı: BEDİRHAN BAYRAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5518360677800001 Vergi Kimlik Numarası: 1570786619
    Bu ürün BBTECH tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Joyroom Gaming Suya Dayanıklı IPX5 Kulak İçi Kablosuz Bluetooth 5.0 TWS Kulaklık (JR-TP1) Modern teknolojileri seviyor ve yüksek kaliteli sese değer veriyor musunuz? Öyleyse, Joyroom JR-TP1 True kablosuz kulaklıklarını seçmelisiniz. Ürün, özellikle özel bir modu etkinleştirebilen oyuncular tarafından beğenilecektir. Kulaklıkların yüksek kapasiteli pilleri ve kasası sürekli şarja karşı güvenlidir. Ayrıca ürünün modern tasarımına ve ışıklı kısımlarına da önem verilmelidir. Şartname: Marka: Joyroom Tür: Kablosuz kulaklık TWS Hoparlör hassasiyeti: 106,5±3dB Mikrofon hassasiyeti: -42dB Frekans aralığı: 20Hz~20KHz Kulaklık pil kapasitesi: 60 mAh Kasa pil kapasitesi: 500 mAh Hoparlör empedansı: 32? Nominal güç: 3 mW Hoparlör: ? 6mm Müzik dinlemek için çalışma süresi: ca. 8 saat (hacmin %70'i) Görüşmeler için çalışma süresi: ca. 6 saat Bekleme süresi: yaklaşık 48 gün (bağlı) Giriş: DC 5V/1A Şarj girişi bağlantı noktası: USB Tip C Durumda şarj için döngü sayısı: ca. 3 kez Kulaklık şarj süresi: ca. 1,5 saat Kasa şarj süresi: ca. 2 saat Malzeme: ABS + PC Net ağırlık: 56 gr Setin içeriği: 2 x kablosuz kulaklık (sol ve sağ) Dahili pil ile 1 x kasa Başlıca özellikler: Oyuncular için tasarlandı Gecikme olmadan net ve hassas ses Düşük güç tüketimi Çok basit kullanım Kulaklık ve kılıfın yüksek kapasiteli pili Şarj sırasında aşırı ısınmaya karşı koruma sağlayan yapı Işıklı parçalarla modern tasarım Su direnci İki çalışma modu Kablosuz kulaklıklar, müzik dinlemek ve oyun oynamak için iki çalışma modu arasında seçim yapmanızı sağlar. Gelişmiş ses deneyimi için bunları kolayca ve hızlı bir şekilde değiştirebilirsiniz. Ayrıca ürünün özel oyun çipi PixArt BT 5.0 ile birlikte sunulması, bu modeli rakip ürünler arasında öne çıkarmaktadır. Ergonomik ve modern şekil Kulaklıklar, kullanımı rahat hale getiren bir şekle sahiptir. Uzun saatler boyunca müzik dinlerseniz de mükemmel performans gösterirler. Ek olarak, genel estetiği etkileyen aydınlatmalı bileşenlere sahiptirler. Bu gadget, modern teknoloji meraklıları ve yenilik hayranları için mükemmel bir eşleşmedir. Aşırı dayanıklılık Suya dayanıklılığı sayesinde ürün zor koşullarda da kullanışlı olacaktır. Bu sayede günlük koşu veya spor salonunda egzersiz yaparken özgürce kullanabilirsiniz. Kulaklık, egzersiz sırasında hafif yağmur veya terden etkilenmez.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Mikrofon Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
Geri Bildirim Ver