Joyroom Iphone 12 Pro Max Dayanıklı Manyetik Şeffaf Kılıf (MAGSAFE UYUMLU)

199,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
199,90 TL
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
199,90 TL

Ürün Bilgileri

Joyroom Iphone 12 Pro Max Dayanıklı Manyetik Şeffaf Kılıf (MAGSAFE UYUMLU)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BBTECH Satıcı Ünvanı: BEDİRHAN BAYRAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5518360677800001 Vergi Kimlik Numarası: 1570786619
    Bu ürün BBTECH tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Apple iPhone 12 Pro Max Dayanıklı Manyetik Şeffaf Kılıf (MagSafe Uyumlu) izin verir. Mükemmel bir tasarıma öncelik veriyorsanız, hiçbir taviz vermenize gerek yoktur. Joyroom'un mükemmel şeffaf kasası, etkili koruma sağlar ve cihazınızın görünümünü etkilemez. Esnek TPU jelden yapılmıştır ve en iyi dayanıklılık için arka kısmı sert PC kumaşla güçlendirilmiştir. MagSafe ile uyumludur, böylece telefonunuzu kılıfındayken şarj edebilirsiniz. Şartname: Marka: Joyroom Tür: Telefon kılıfı Malzeme: PTU jel ve PC kumaşı Setin içeriği: 1x telefon kılıfı Başlıca özellikler: Tam koruma için iki farklı malzeme türü MagSafe ile uyumlu Güçlendirilmiş kenarlar Mükemmel şeffaflık Orijinal görünüm korunur, sararma olmaz Şarj ve kulaklık bağlantı noktaları için hassas delikler Duyarlı tuşlar Kullanıcı dostu Bu kılıf, telefonunuzu tam bir rahatlık içinde kullanabilmenizi sağlamak için tasarlanmıştır. Cihazın önemli noktalarını koruyan, ancak işlevselliği düşürmeyen duyarlı tuşlar sayesinde. Kasa kenarları, kulaklık ve şarj portları için dikkatlice kesilmiştir, bu nedenle fişe takmak çok uygundur. Ürün avuç içine tam oturur ve tam ergonomi ve rahat kullanım sağlar. Her durumda güvenli telefon Kılıf, nerede olursanız olun ve ne yaparsanız yapın telefonunuzu koruyacaktır. Esnek TPU jel, darbeleri emerken, kasanın arkasındaki sağlam PC kumaşı güçlü basınca karşı koruma sağlar. Güçlendirilmiş kenarlar, düşme durumunda ekipmanınızı hasara karşı koruyacaktır. Ödün vermeden şık görünüm TPU jel mükemmel şeffaflığı garanti eder ve güneş ışığının etkisi altında sararmaz, bu nedenle cep telefonunun uzun süre harika görüneceğinden emin olabilirsiniz. MagSafe ile uyumlu İPhone'unuzu endüktif şarj cihazı kullanarak şarj ederseniz, bu kılıf kesinlikle size uyacaktır. MagSafe sistemi ile uyumludur, yani cihazınızı kılıfından çıkarmadan çalıştırabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli
    iPhone 12 Pro Max
  • Materyal
    Silikon
  • Model
    Arka Kapak
  • Renk
    Turuncu
  • Uyumlu Marka
    Apple Uyumlu
Geri Bildirim Ver