KALE Beyaz Pvc Süpürgelik 10 Cm

208,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KALE Beyaz Pvc Süpürgelik 10 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Limatek Süpürgelik Satıcı Ünvanı: LİMATEK İNŞAAT VE MÜHENDİSLİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613089505000018 Vergi Kimlik Numarası: 6130895050
    Bu ürün Limatek Süpürgelik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1'nci kalite mdf'den PVC FOLYO kullanılarak üretilmİştir .Ürünün 1 boy fiyatıdır. Lake süpürgelik kalınlığı 15 mm, yüksekliği 10 cm uzunluğu 2,5 mt olarak gönderilecektir. Siparişleri boy olarak verilir. Duvar bağlantı aparatı dahil değildir. Silikon ile duvara montaj yapılabilir.Beyaz renkte olacaktır. Not:BU ÜRÜNDEN EN AZ 2 BOY SİPARİŞ ALINIR.
Geri Bildirim Ver

KALE Beyaz PVC Süpürgelik 10 cm

Evin iç tasarımı yapılırken süpürgelik küçük bir detay gibi görünür. Bununla birlikte süpürgelik, ev içi tasarımında küçük bir detay değildir aksine önemli bir kilit rol oynar. KALE beyaz PVC süpürgelik 10 cm üstün kalitesi ile bir süpürgelikten beklenen tüm özellikleri karşılar. Bu seçenek sayesinde duvar kenarlarını rahatça süpürüp temizleyebilirsiniz. Temizlik işlerinizi kolaylaştırır. İçi MDF türü tahta, dışı PVC türü plastik olduğu için aşınmaz kolayca deforme olmaz. Bu seçenek süpürge çarpmalarına ve benzeri durumlara da dayanıklı bir yapıya sahiptir. 10 cm yüksekliğinde olması estetik şıklığı da beraberinde getirir. Rengi ve tasarımı açısından da göze hitap eden bir üründür. Sadece bu süpürgeliği tercih ederek yaşam alanınızda büyük bir değişiklik yapabilirsiniz.

  • Birinci kalite MDF içeriği
  • PVC folyo kaplama
  • Darbelere karşı dayanıklı üretim

KALE Beyaz Süpürgelik 10 cm Benzersiz Özellikleri

KALE Beyaz Süpürgelik 10 cm Benzersiz Özellikleri

Kale kalitesi ile üretilen bu ürün, MDF tipi yani medium density fiberboarddur. Türkçe olarak bu terim orta yoğunluktaki plaka anlamına gelir ve oldukça sağlam bir materyaldir. Üründe ek olarak MDF üstüne PVC kaplaması da vardır. Bu sayede ürünün daha da dayanıklıdır. PVC aynı zamanda MDF yapıyı su geçirmez hale getirir. Böylece süpürgelikleri su ya da nemli bez ile silerseniz bile kabarma yapmaz. Ürün kalitesinden dolayı yerinden oynama yapmaz. Bu modelin kalınlığı 15 milimetredir. Uzunluğu ise 2,5 metre olup yüksekliği 10 santimetredir. Bu sayede kaba bir görüntü oluşturmaz. Evinizin iç tasarımını bozmaz, hatta güzelleştirir. KALE beyaz PVC süpürgelik 10 cm kullananlar ürün hakkında olumlu dönüşler verirler. Siz de bu ürünü yaşam alanlarınız için gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Tasarım Harikası KALE Beyaz Süpürgelik 10 cm

Tasarım Harikası KALE Beyaz Süpürgelik 10 cm

Bu seçenek, PVC kaplama nedeniyle beyaz renkli bir üründür. Rengi sayesinde yaşam alanlarınıza ferahlık ve aydınlık verebilme kapasitesine sahiptir. Yaşam alanlarınızın iç dizaynını ciddi anlamda değiştirebilme özelliğine sahiptir. Kalitesi ve yapısı gereği duvar kenarlarını iyi bir şekilde süpürüp temizleyebilmenizi sağlar. MDF üstüne PVC kaplı olduğu için kolay kolay deforme olmaz. Uzun süre boyunca kalitesini kaybetmez, böylece ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz. Ürün 2,5 metre halinde parçalar olarak üretildiği için her çeşit duvar kenarına uyum sağlayabilen bir standarttadır. Yaşam alanlarınızın dekorasyonu için vazgeçilmez olabilecek bir parçadır. Bu seçeneğin dokusu ve yapısı dekorasyon için önemli bir artıdır. KALE beyaz PVC süpürgelik 10 cm yorumlarını inceleyerek bu kullanışlı seçenek hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Müşterilerin yaptığı yorumlar doğrultusunda merak ettiklerinizi öğrenme fırsatı bulabilirsiniz.

Avantajlı KALE Beyaz Süpürgelik 10 cm Fiyatı

Avantajlı KALE Beyaz Süpürgelik 10 cm Fiyatı

KALE beyaz PVC süpürgelik 10 cm satın alarak kullanışlı bir ürün deneyimi yaşayabilirsiniz. Kullanışlılığına ek olarak yüksek teknolojili ve konfor sağlayan bir seçenektir. Kaliteli yapısı sayesinde uzun süreler deforme olmadan kullanılabilme özelliği taşır. Boyutları muhteşem bir standarttadır ve bu sayede hem kısa hem de uzun duvar kenarlarını bu ürün ile kaplayabilirsiniz. Markanın sunduğu yüksek kaliteyi bu ürün sayesinde deneyimleyebilirsiniz. Ürünün tasarımında sadelikten gelen bir şıklık gözlemeniz mümkündür. Bu şıklık sayesinde ev içi tasarımınız göze hitap eden bir hale gelir. Hem duvara gelebilecek zararlardan koruma sağlamak için hem de iç dekorasyonunuzu güzelleştirmek için bu ürünü tercih edebilirsiniz. KALE beyaz PVC süpürgelik 10 cm fiyatını merak ediyorsanız online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’a göz atabilir ve uygun fiyat seçenekleri ile bu ürünü temin edebilirsiniz.