kallow K 579 Sim Kart Girişli Sos Özellikli Akıllı Çocuk Takip Saati - Kırmızı Renk

869 TL

Ürün Bilgileri

kallow K 579 Sim Kart Girişli Sos Özellikli Akıllı Çocuk Takip Saati - Kırmızı Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nova Teknoloji Ürünleri Satıcı Ünvanı: ENTİM NOVA İNŞAAT OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336058213700020 Vergi Kimlik Numarası: 3360582137
    Bu ürün Nova Teknoloji Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • K 579 Sim Kart Girişli Sos Özellikli Akıllı Çocuk Takip Saati - Kırmızı Renk

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Kasa Çapı 26-30 mm
  • Adımsayar Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • GPS Yok
  • Uyku Takibi Var
  • Titreşim Yok
  • Nabız Ölçme Sistemi Yok
  • Sesli Görüşme Var
  • Kamera Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
Geri Bildirim Ver

Dexim PRA-4532304-215088 Zplus SIM Kart Özellikli Su Geçirmez Kırmızı/Mavi Akıllı Çocuk Takip Saati

Dexim Zplus SIM kart özellikli akıllı kırmızı mavi çocuk takip saati, kullanışlı özellikleriyle öne çıkar. Ürün, çocukların nerede olduğunu anında öğrenmenize yardımcı olur. Uzaktan dinleme ve izleme imkânı verir. Cihaz, küçüklerin güvenliği hakkında bilgi edinmeniz için elverişli bir yapı sunar. Akıllı saatin karşılıklı konuşma özelliği de bulunur. Uygulama üzerinden 10 kişiye kadar rehber oluşturmanızı olanaklı kılar. Acil durumlar için ise S.O.S düğmesi son derece işlevsel olur. 3 saniye boyunca tuşa basıldığında otomatik arama gerçekleştirir. Ayrıca konum bilgisi de rehberde bulunan kişilere mesaj olarak iletilir. İşlevselliğiyle beğeni toplayan ürün, şık tasarımıyla da beğeni kazanır. Canlı renkleri sayesinde keyifli bir deneyim yaşatır.

  • Ekran: 1,44 inç
  • SIM kart özelliği
  • Pil Kapasitesi: 450 mAh

Dexim Zplus Akıllı Çocuk Takip Saatinin Özellikleri

Dexim Zplus Akıllı Çocuk Takip Saatinin Özellikleri

Dexim Zplus SIM kart özellikli akıllı kırmızı mavi çocuk takip saati, dikkat çekici özelliklerle donatılır. Bu ürün, anlık konum takibi sunar. Kendi cep telefonunuza indirdiğiniz uygulama üzerinden çocuğunuzun nerede olduğunu haritadan görmenizi mümkün kılar. Saatin uzaktan dinleme ve izleme fonksiyonu bulunur. Çift kamera sayesinde çocuğunuzun bilgisi olmadan ortam izlemesi ve dinlemesi sunar. Akıllı saat, sesli görüşme ve mesajlaşma özellikleriyle dikkat çeker. 10 kişilik rehber, çocuğunuzun sizin belirlediğiniz kişilerle görüşmesini sağlar. Dexim Zplus SIM kart özellikli su geçirmez akıllı çocuk takip saati, eğitim noktasında da verimlidir. Ders çalışma modu, miniklerin dikkatinin dağılmasını engeller. Ek olarak saatin alarmı da bulunur. Çeşitli görevler için alarm kurarak yavrunuza gün içerisinde ufak hatırlatmaları iletebilirsiniz.

Dexim Zplus SIM Kart Özellikli Çocuk Takip Saati Dayanıklı mıdır?

Dexim Zplus SIM Kart Özellikli Çocuk Takip Saati Dayanıklı mıdır?

Dexim Zplus SIM kart özellikli akıllı çocuk takip saati, yüksek kalitesiyle beklentileri fazlasıyla karşılar. Ürün, tere ve suya dayanıklı yapısıyla öne çıkar. Bu sayede iç donanımı ve fonksiyonları güvenli bir biçimde korunur. Kordon bölgesi ise sağlıklı malzeme yapısına sahiptir. Cilt ile uzun süre boyunca temas etse bile herhangi bir sorun çıkarmaz. Ürün, CE standartlarını karşıladığı için gönül rahatlığıyla tercih edilir. Saatin sağlam materyal kolay kolay yıpranmaz. Uzun ömürlü kullanım için son derece elverişli bir yapı sunar. Akıllı saatin bataryası da dayanıklı özelliklere sahiptir. Dexim Zplus SIM kart özellikli akıllı kırmızı mavi çocuk takip saati, 450 mAh batarya ile kesintisiz kullanım sunar. Böylece çocuğunuzla iletişiminiz uzun süre boyunca devam eder.

Dexim Zplus Su Geçirmez Kırmızı Mavi Çocuk Saati Kullanışlı mıdır?

Dexim Zplus Su Geçirmez Kırmızı Mavi Çocuk Saati Kullanışlı mıdır?

Dexim Zplus su geçirmez akıllı çocuk takip saati, oldukça kullanışlı bir üründür. Basit arayüzü sayesinde kontroller kolay şekilde yapılır. Ürün, 1,44 inç ekran ölçüsüne sahiptir. Saatin ideal ebatları sayesinde arama ve mesajlaşma gibi uygulamalara sorunsuz şekilde ulaşmanız mümkündür. Türkçe dil desteği de cihazı kullanışlı yapan detaylar arasında yer alır. Bunların yanı sıra iOS ve Android işletim sistemleriyle tam uyumludur. SIM kart desteği sayesinde cihazı kendi cep telefonunuza entegre edebilirsiniz. Akıllı saat şarjı azaldığında size uyarır gönderir. Dexim Zplus su geçirmez kırmızı mavi akıllı çocuk takip saati ile çocuğunuzla haberleşerek onu şarj konusunda bilgilendirmeniz kolay olur. Acil durum aramaları, bu saat ile pratik bir şekilde yapılır. S.O.S tuşuna basılı tutulduğunda otomatik arama ve konum gönderme işlemlerini tamamlar. Dexim Zplus su geçirmez kırmızı mavi akıllı çocuk takip saati yorumları, ürünü daha önce satın alan kullanıcıların gerçek değerlendirmelerini yansıtır. Dilerseniz yorumları göz atarak siz de bu akıllı çocuk takip saatini Trendyol'dan satın alabilir, sevdiklerinizin güvenliği için tercih edebilirsiniz.