Karaca Home Eldora Simli Nakışlı Offwhite-Bej Bornoz Seti 3 Parça

199,98 TL
Beden:
L/XL

Ürün Bilgileri

Karaca Home Eldora Simli Nakışlı Offwhite-Bej Bornoz Seti 3 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karaca Home Satıcı Ünvanı: KARACA HOME COLLECTION TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0506041963100016 Vergi Kimlik Numarası: 5060419631
    Bu ürün Karaca Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Karaca Home Eldora Simli Nakışlı Offwhite-Bej Bornoz Seti 3 Parça -Set İçeriği--Dantelli Bornoz: Kadın:S/M Erkek:L/XL (2 Adet)--Ayak Havlusu: 50x70 cm (1 Adet) -%100 Pamuk--
  • Iade Kosullari : Ürünlerinizin tarafiniza ulastigi sekilde patpata sarili, kutulu ve ambalaji bozulmamis olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuk
  • Renk Bej
  • Desen Düz
Geri Bildirim Ver

Karaca Home Eldora Simli Nakışlı Offwhite-Bej Bornoz Seti 3 Parça

Karaca Home Eldora simli, toplam 3 parçadan oluşan bir havlu bornoz setidir. Ürün, %100 pamuktan üretilir. Bu sayede cildi tahriş etmez. Setin içinde 1 adet kadın bornozu, 1 adet erkek bornozu ve ayak havlusu vardır. Ürün, son derece sade ve şık bir tasarıma sahiptir. Havluların deseni düz desendir. Ayrıca bej rengindedir. Kadın ve erkek bornozunun yaka kısımları hem sim hem de nakış detayına sahiptir. Kadın bornozun bedeni S/M, erkek bornozun bedeni ise L/XL şeklindedir. Setin ayak havlusunun ölçüsü ise 50x70 cm şeklindedir. Ürünün pamuklu dokusu rahat bir kullanım imkanı verir. Havluların son derece ince ve yumuşak bir yapısı vardır. Banyo kullanımı sonrası vücudunuzun son derece hızlı bir şekilde kuruduğunu görebilirsiniz.

  • 3 parça
  • %100 pamuk
  • Kaliteli materyal

Karaca Home Eldora Simli Nakışlı Bornoz Seti Özellikleri

Karaca Home Eldora Simli Nakışlı Bornoz Seti Özellikleri

Karaca Home Eldora gold; çoklu bir havlu setidir. Ürün, banyo sonrası keyfinizi artırmaya yardımcı olur. Simli nakışlı havlu seti hem şık hem de kaliteli bir tasarıma sahiptir. Son derece yüksek su emici özelliği ile her banyonun vazgeçilmez ürünü haline gelir. Kaliteli pamuk malzemesi ve zarif görünümü ile özellikle aileler için oldukça kullanışlıdır. Set, hem yaz hem de kış aylarında kullanılmaya uygundur. Karaca Home Eldora simli nakışlı offwhite-bej bornoz seti 3 parça setinin deseni düz şekildedir. Pamuklu yapısı sayesinde banyo sonrasında giyildiği anda vücudun hızlı bir şekilde kurulanmasını sağlar. Ürün günlük kullanımların yanı sıra hediye etmek amacıyla da satın alınabilir. Yumuşak kumaşı sayesinde giydiğiniz zaman rahatlayabilirsiniz. Banyo keyfinizi sonraya da taşıyabilirsiniz. Modeli dilerseniz çeyiz için de satın alabilirsiniz.

Karaca Home Eldora Simli Nakışlı Bornoz Seti Kullanımı

Karaca Home Eldora Simli Nakışlı Bornoz Seti Kullanımı

Günümüzde müşterilerin banyo sonrası kullanmayı tercih ettiği bu ürün, pamuktan üretilir. Karaca Home Eldora simli nakışlı offwhite-gri bornoz seti, pamuk kumaşı ile banyo keyfinizi zirveye çıkarır. Yumuşak ve hassas dokusu sayesinde havlular vücudunuzu nazik bir şekilde sarar. Cildinize hem yumuşaklık hem de serinlik hissi verir. Ayrıca ürün, defalarca yıkandıktan sonra dahi yumuşak ve zarif yapısından ödün vermez. Bornoz seti, kullanım sonrasında çamaşır makinesinde yıkanabilir. Karaca Home Eldora simli nakışlı offwhite-bej bornoz seti 3 parça kullananların yumuşak ve zarif dokusu ile beğendiği bir üründür. Banyo sonrası hızlı kurulama özelliği ile iyi bir kullanım deneyimi sağlar. Ayrıca vücuda yumuşaklık hissi verir. Ürün oldukça hafiftir. Aynı zamanda hızlı su çekme özelliği bulunur. Bu sayede kısa bir zamanda kurulanabilirsiniz.

Karaca Home Eldora Simli Nakışlı Bornoz Seti Fiyatları

Karaca Home Eldora Simli Nakışlı Bornoz Seti Fiyatları

Karaca Home Eldora simli nakışlı offwhite-bej bornoz seti 3 parça fiyatları, ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Pamuktan kumaşı ve yumuşak dokusu ile hem fiyat hem de performans ürünüdür. Ürün sim ve nakış motifleri ile bezelidir. Bu süsler havlulara modern bir görünüm verir. Havlular, vücudun hızlı bir şekilde kurumasına yardımcı olur. Vücuda yumuşaklık veren yapısı ile duş sonrası kişileri rahatlatır. Pamuktan kumaşı vücudunuzda serinlik ve hafiflik hissi yaratır. Havluları kalitesi ve şıklığıyla duştan çıktıktan uzun bir süre sonra dahi üzerinizden çıkarmak istemeyeceksiniz. Karaca Home Eldora simli nakışlı offwhite-bej bornoz seti 3 parça yorumlarına göz atarak ürün hakkında bilgi alabilirsiniz. Yorumlar, karar verme sürecinde son derece önemli bir yere sahiptir. Siz de cazip fiyatı ile ürünü Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.