5
Oto Plakalık kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

karbonsoft Motor Plakalık 1 Adet Takmatik Motosiklet Plakalık Kişiye Özel Plakalık

124 TL

Ürün Bilgileri

karbonsoft Motor Plakalık 1 Adet Takmatik Motosiklet Plakalık Kişiye Özel Plakalık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: karbonsoft Satıcı Ünvanı: KARBONSOFT BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0523113000500001 Vergi Kimlik Numarası: 5231130005
    Bu ürün karbonsoft tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Motorunuzun tarzını yansıtacak benzersiz bir aksesuar arıyorsanız, doğru yerdesiniz! Motor plakalıklarımızla aracınıza özgün bir görünüm kazandırabilirsiniz. Dayanıklı malzemelerden üretilmiş olan plakalıklarımız, hem şık hem de fonksiyonel bir seçenek sunuyor. Geniş ürün yelpazemizle farklı stillere hitap ediyoruz. Kendinizi ifade etmek için favori motosiklet plakanızı seçin ve yolculuklarınıza stil katın.
  • Ürün ölçüsü: Ürünümüzün İç Ölçüleri 15,5 X 24,2 Boyutunda Yapılmaktadır.
  • Sipariş sorunuzu iletmediğiniz durumda sipariş verenin isim soyismi yazılıp gönderilmektedir.
  • Suya Ve Güneş Işığına Dayanıklıdır Bu Nedenle Hiçbir Şeklide Renk Solması Yaşanmaz.
  • Standart MOTOR plakası boyutundadır.
  • 1 ADET olarak gönderilmektedir.
  • Tüm MOTOSİKLETLERLE uyumludur.
  • Kişiye Özel Plakalık - Araba ve Motosikletleriniz İçin Özelleştirilmiş Yedek Parçalar! Araba ve motosikletlerinizin özgünlüğünü yansıtan benzersiz bir aksesuar arıyorsanız, doğru yerdesiniz! Otomobil yedek parça ve araba yedek parça ihtiyaçlarınıza yönelik geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Otomobil1 yedek parçaları, aracınızın performansını ve görünümünü iyileştirmek için tasarlanmıştır. Ayrıca, otomobil ve motorsiklet severlere özel olarak ürettiğimiz plakalıklarla araçlarınızı kişiselleştirebilirsiniz. Otomobil ve motorsiklet tutkunları için ürettiğimiz plakalıklar, kaliteli malzemelerden imal edilmiştir. Pleksi plakalıklar gibi dayanıklılığı ve şık görünümü bir arada sunar. Motorsiklet plakalığı veya motor plakalığı gibi çeşitli seçenekler arasından istediğiniz tarzı seçebilirsiniz. Ayrıca, isimli plakalık veya kişiye özel plakalık gibi özelleştirme seçenekleriyle araç plakanızı tamamen kendinize özgü hale getirebilirsiniz. Dekor plaka modellerimiz, araçlarınızın ön kısmına şıklık ve görsel bir cazibe katmanın mükemmel bir yoludur. Araç plakalığının yanı sıra, kare plakalık veya krom plakalık gibi farklı tarzlarda ürünlerimiz mevcuttur. Araba ve motosikletinize uygun plakalığı seçerek, kişisel tarzınızı ve ilgi alanlarınızı vurgulayabilirsiniz. Kişiye özel plakalık ürünlerimiz, özenle tasarlanır ve yüksek kaliteli baskı teknikleriyle üretilir. Bu sayede, plakalığınızın solma veya çizilme gibi sorunlarla karşılaşma ihtimali minimize edilir. Ayrıca, araç plakalıklarımız tüm standart plaka ölçülerine uyumludur ve kolay bir şekilde monte edilebilir. Plakalığınızı kişiselleştirerek, aracınızı trafikte fark edilir kılabilirsiniz. Özel plakalık ürünlerimizi keşfederek, araba plakası veya özel plakalık ihtiyaçlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Aracınızı daha da benzersiz hale getirmek ve gözleri üzerinize çekmek için şimdi bizimle fark edilin!"
Geri Bildirim Ver