karlabotanik Yılbaşı Çiçeği X 4 Ad

573,60 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

karlabotanik Yılbaşı Çiçeği X 4 Ad

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Online Botanik Satıcı Ünvanı: ÖZLEM PAÇA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7190144308
    Bu ürün Online Botanik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yılbaşı Çiçeği bitkisi kış aylarının çiçeğidir. Kasım - Aralık – Ocak aylarında çiçeği görülür. Etli, narin yapraklı, göz alıcı sarkık formlu katmerli güzel renkli çiçekleri vardır. Yapraklar yuvarlak dişli testere şeklinde iç içe geçmiş görünümdedir. Sonbahar sonundan mayıs ayına kadar birkaç parti çiçeklenme girişimlerinde bulunurlar. En çok kış başında çiçeklenmeleri yaygındır. Diğer aylarda çiçek açabilmeleri türüne, kültivarına göre ve bulundukları yerin şartlarına göre değişir. Yılbaşı kaktüsünün çiçek açması için yaz sonundan itibaren dışarda tutulmalı. Git gide gündüzün kısalmasını ve serinlerin artmasını hissetmeli. Ekim ayında sulamayı bir hayli azaltın. Kasım boyunca hiç sulamayın. Aralıkta az miktarda sulamaya devam edin. Tomurcuklar ne zaman belirirse o zaman içeri almalısınız. İçeri aldığınızda toprak fazla ıslak olmamalı ki ev havasına kolay alışsın. Ayrıca bulunduğu yer çok havadar (sık sık pencereden esinti alan bir yer) olmalı. Yoksa bütün tomurcuklarını döker. SULAMA: Çiçekteyken ve yazın düzenli sulayın. Dinlenme zamanı suyu iyice azaltın. Kasım başında asıl yerine alın ve sulamayı artırın. Sulama suyuna az miktarda besin ekleyebilirsiniz. Tomurcuktayken kesinlikle yerinden oynatmayın. Çiçekleri bittikten sonra sulamayı tekrar azaltın. Bu şekilde her yıl bol çiçek açacaktır. Yaz boyunca eğer dışarda esintili yerde tutuyorsanız toprak yarıdan fazla kuruduğunda, diğer şartlarda ve diğer zamanlarda toprak iyice kuruduğunda sulayın. Su iyice dinlendirilmiş, tortusundan arınmış olmalı. Suyu bol miktarda ama bir defada kesintisiz, yavaşça dökerek sulayın. Saksı altındaki deliklerden en az saksı hacminin yarısına yakın su akıp gidecek miktarda su kullanmalısınız. Saksı altında tabakta su beklememeli, alt deliklerden hemen çıkıp gitmeli. Hiçbir sulamada toprak suya iyice doymamalı. Çiçekleri bittikten sonra sulamayı tekrar azaltın. Bu biçimde her yıl bol çiçek açacaktır.
Geri Bildirim Ver