Kazova Çiftliği Manda Yoğurdu 4x250 G

309,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kazova Çiftliği Manda Yoğurdu 4x250 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAZOVA ÇİFTLİĞİ Satıcı Ünvanı: KAZGÖLÜ ÇİFTLİĞİ GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541113398000001 Vergi Kimlik Numarası: 5411133980
    Bu ürün KAZOVA ÇİFTLİĞİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • %1oo manda sütü kullanılarak geleneksel usullerle üretilmiş tam yağlı manda yoğurdu
  • Manda yoğurdu besin değeri yüksek doğal bir üründür
  • Içerdiği yüksek kalsiyum ve protein sayesinde kemik gelişimi çağındaki çocuklar ve kemik erimesi görülen bireyler için tavsiye edilmektedir. Strafor kutu ve buz aküsü ile soğuk zincir korunarak ürünün gönderimi yapılmaktadır. -4'lü atıştırmalık set 250 Gr Manda Yoğurdu 'Aç Bitir Kazanç Paketimiz'in' içerisinde 4 adet 250 Gr'lık cam ambalajda Manda Yoğurdu mevcuttur.(Set Toplam Gramaj:1000 Gr) Üzerine bal dökülerek yenilmesi çok keyiflidir,afiyet şifa olsun.
Geri Bildirim Ver