HyperX Cloud Alpha Headset

949 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

HyperX Cloud Alpha Headset

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fly Technology Satıcı Ünvanı: SEFA ORKUN ÖZEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6850481532
    Bu ürün Fly Technology tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karşınızda HyperX Cloud Alpha Oyuncu Kulaklığı ! HyperX™ Cloud Alpha’nın devrim yaratan Çift Odalı Sürücü tasarımı, gürültüyü azaltarak sesinize daha fazla ayrıcalık ve netlik katacak. Çift oda, orta ve yüksek seslerden bası ayırarak, daha net ve daha pürüzsüz bir ses için en ideal ayarlamaya olanak sağlar. Cloud Alpha kulaklık, birinci sınıf kırmızı hafızalı köpük, genişletilmiş kafa bandı ve daha yumuşak ve daha esnek suni deri ile HyperX imzalı ödüllü konfor temelleri üzerine inşa edilmiştir. Alüminyum kasa uzun süre dayanım sunacak şekilde üretilmiştir. Oyuncunun talebine göre Cloud Alpha'da sağlam, çıkarılabilir örgülü bir kablo da bulunur. Çıkarılabilir, gürültü önleyici mikrofon Discord ve TeamSpeak™ onaylıdır ve mükemmel bir takım iletişimi sunar. Kablo üzeri ses kontrolleri ile birçok platformla uyumlu olduğundan PC, PS4™, Xbox One™ ve 3,5 mm'lik bağlantı noktası bulunan diğer platformlardaki zorlu oyuncular Cloud Alpha evolution'ın cüretkâr sesinin avantajlarından faydalanacaktır . HyperX Cloud Alpha Özellikleri Daha fazla ayrıcalık ve daha az gürültü için HyperX Çift Odalı Sürücüler HyperX İmzalı Ödüllü konfor Genişletilmiş kafa bandı ile dayanıklı alüminyum kasa Kullanışlı kablo üzeri ses kontrol özelliği ile çıkarılabilir örgülü kablo Çıkarılabilir gürültü önleyici mikrofon Discord ve TeamSpeak™ Onaylı Çoklu platformlarla uyumluluk

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

HyperX Cloud Alpha Gaming Kulaklık Headset Fiyatı, Yorumları - Trendyol

HyperX Cloud Alpha ile etrafınızdaki gürültüleri azaltarak dinlediğiniz müziği rahat duyma imkanı bulabilirsiniz. Kullanışlı ve hafif tasarımıyla birçok müşterinin tercihleri arasında yer alan bu ürünü, tasarımı, geniş kafa bandı ve suni derinin yumuşaklığı sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz. Kulaklığın örgülü kablosunu istediğiniz zaman çıkarabilirsiniz. Gürültü önleyici özelliğinden ötürü sesli görüşmelerde kullanabilirsiniz. HyperX Cloud Alpha headset, kablosunun üzerindeki ses kontrollerinin sağladığı faydaların yanı sıra size birçok platformda da kullanım kolaylığı sağlar. Bilgisayar, PS4, Xbox One gibi cihazlarda yer alan jak kablo girişine uygun olduğu için rahatlıkla bu cihazlarda kullanabilirsiniz. Yumuşak süngerli yapısı sayesinde saatlerce takabilirsiniz. HyperX, sahip olduğu yüksek kalite sayesinde uzun süre aralıksız çalışabilir, görüşmelerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Ses kalitesi ve netliği pürüzsüz olan bu ürüne hemen sahip olabilirsiniz.

  • Gürültü azaltıcı
  • Birçok cihazla uyumlu
  • Ses kontrol özelliği

Kullanışlı HyperX Cloud Alpha Özellikleri

Kullanışlı HyperX Cloud Alpha Özellikleri

HyperX Cloud Alpha, pratik ve rahat kullanım avantajı sağlamasından dolayı birçok müşterinin tercihleri arasında yer alır. Kaliteli yapısı sayesinde uzun ömürlü olan bu kulaklık ile birçok ayrıcalık elde edebilirsiniz. HyperX Cloud Alpha özellikleri ile aradığınız kullanım rahatlığını kolaylıkla bulabilirsiniz. Dayanıklı alüminyum kasa yapısı ve genişletilmiş bandı ile herkesin kullanımına uygundur. Aynı zamanda kablo üzerinde ses kontrol panelinden sesi kullandığınız platforma uygun şekilde ayarlamaları yapabilirsiniz. HyperX, Discord ve Teamspeak onaylı olduğundan kolayca tercih edebilirsiniz. Yüksek, orta ve bas seslerinin ayarlamalarını dengeleyerek sesteki gürültüleri aza indirilebilir. Esnek bir yapıya sahip olduğundan kendinize göre ayarlama yapabilirsiniz. Keyifli zamanlarınızda size eşlik edecek bu ürünü favorilerinize ekleyebilirsiniz. Çok yönlü kullanım özelliği sayesinde hem video izlerken hem online toplantılarınızda hem de ortak oynanan oyunlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

HyperX Cloud Alpha Headset Avantajları

HyperX Cloud Alpha Headset Avantajları

Evinizde veya iş yerinizdeki bilgisayarınızda HyperX Cloud Alpha headest AKSHSKİNG 20000003 kodlu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bu kaliteli ürün sayesinde istediğiniz sesleri net bir şekilde duyabilir, uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi kullanabilirsiniz. Başınıza rahatlıkla oturan ergonomik tasarımıyla ihtiyacınızı karşılayan bu kulaklığı kullandığınız süre boyunca rahatsız hissetmezsiniz. HyperX Cloud Alpha incelemesini yapan ve ürünü kullanan müşterilerin yorumlarına bakıp detaylı bilgi alabilirsiniz. Sahip olduğu özellikleri sayesinde bilgisayar, telefon ve tablet gibi elektronik cihazlara tam uyum sağlar. Yaptığınız seyahatlerde taşıma çantası sayesinde istediğiniz yere götürüp kullanabilirsiniz. Ergonomik boyutlarının yanı sıra kaliteli tasarıma sahip bir modeldir. Son derece uyumlu ve kullanımı rahat olan bu cihazı sipariş verip satın alabilirsiniz. Yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bu ürünü ihtiyacınız olan her alanda kullanabilirsiniz.

Cazip HyperX Cloud Alpha Fiyatları ve Yorumları

Cazip HyperX Cloud Alpha Fiyatları ve Yorumları

HyperX Cloud Alpha fiyat aralıkları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu cihazı arkadaşlarınızla oyun oynarken ya da online derslerinizi dinlerken rahatlıkla tercih edip kullanabilirsiniz. Online toplantılarda iş arkadaşlarınızla görüşmelerinizi gönül rahatlığıyla gerçekleştirebilirsiniz. HyperX Cloud Alpha headset yorumlarına bakarak diğer müşterilerin ürün hakkındaki düşüncelerini okuyabilir ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Günün her anında kolaylıkla kullanabileceğiniz bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz. Gelişmiş teknolojik özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip HyperX Cloud Alpha headset kullananların yorumları satın almak isteyen müşterilere yardımcı olur. Daha önce satın alan müşterilerin yazdığı yorumlar sayesinde cihaz hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir, deneyimleyen müşterilerin fikirlerini öğrenebilirsiniz. Her bütçeye uygun kulaklığı kolayca temin edebilirsiniz. HyperX Cloud Alpha kulaklık ile ses gürültülerini ayarlayabilir, sesi pürüzsüz ve kaliteli dinleyebilme imkanına erişebilirsiniz.