Klasik Yayınları Nasiruddin Tusi'de Önermeler Mantığı

354,99 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
354,79 TL

Ürün Bilgileri

Klasik Yayınları Nasiruddin Tusi'de Önermeler Mantığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MSTYAPIMARKET Satıcı Ünvanı: MST ÖZEL ENERJİ İNŞAAT GIDA TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Giresun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0188005984300017 Vergi Kimlik Numarası: 1880059843
    Bu ürün MSTYAPIMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İslam felsefesiyle ilgili modern çalışmalar içerisinde mantık alanındaki araştırmaların diğer disiplinlere yönelik araştırmalar karşısındaki nisbi yetersizliği yanında bu araştırmaların genelde İslam mantık tarihinin İbn Sînâ sonrası dönemini ihmal etmiş olması da dikkat çekicidir. Mantıkla ilgili bu manzaranın ortaya çıkmasında muhtemelen İslam felsefesi tarihinin İbn Sînâ-Gazzâlî sonrası dönemi hakkındaki özgünlük tartışmalarının etkisi bulunmaktadır. Söz konusu dönemde “özgün İslam düşüncesinin üretilmediği” kabulü bugün için bir tartışma konusu olmaktan çıkmış olsa da bu dönemin –hususen mantıkla ilgili– teorileri henüz yeterince ortaya çıkartılabilmiş değildir. İslam mantık tarihinde önemli bir değişimin başlangıcı olarak görülebilecek İbn Sînâcı mantığın sonraki literatürde nasıl ele alındığını araştırmak sadece mantık tarihi açısından değil, aynı zamanda İslam ilim tarihinin seyri bakımından da önem arzetmektedir. Bu dönemde Fahreddin Râzî’ nin sorgulayıcı ve dönüştürücü tavrına yönelik en etkili cevap ise Nasîruddîn Tûsî’den gelmiştir. Bu nedenle Râzî ve Tûsî’nin kaleme aldıkları metinler sonraki tartışmalar üzerinde belirleyici olmuş, dahası bu iki şarihin İbn Sînâcı felsefe karşısında almış oldukları tavır tarihte ve günümüzde çeşitli tartışmalara kaynaklık etmiştir. Nasîruddîn Tûsî’de Önermeler Mantığı, Râzî’ yi de dikkate alarak Nasîruddîn Tûsî’nin mantık görüşlerine odaklanmaktadır. Ürün Adı: Nasiruddin Tusi'de Önermeler Mantığı Ürün Kodu: 9786055245986 Yazar: Harun Kuşlu Basım Yılı: 2017 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 210 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Demosthenes
  • Basım Yılı 2024
  • Sayfa Sayısı 201-250
Geri Bildirim Ver