Knmaster Uzaktan Kumandalı Çakar Strobe Çakar Kartal Gözü Gündüz Farı

449,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Knmaster Uzaktan Kumandalı Çakar Strobe Çakar Kartal Gözü Gündüz Farı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kaan Elektronik Satıcı Ünvanı: KAAN BATIBEKİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1347846221800017 Vergi Kimlik Numarası: 1500492355
    Bu ürün Kaan Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uzaktan Kumandalı Strobe Çakarlı Kartal Gözü Gündüz Farı / Eagle Eye LED Beyaz Yapıştırmalı Ürün Açıklaması: 3M yapıştırma bantlarıyla aracınıza monte edebileceğiniz Strobe çakarlı bu LED'ler görünürlüğü arttırmanız için idealdir. Her bir LED 3W çıkış gücünde ışık üretmekte olup toplamda 12W'lık performans elde etmiş olursunuz. Alüminyum kasası sayesinde suya dayanıklılığı üst düzeydedir. 6000k renk sıcaklığı sayesinde Xenon beyazı ayarında ışık verir. Uzaktan kumandası sayesinde de modları arasında geçiş yapabilirsiniz. Gündüz LEDi [DRL (Daytime Running Light) ], Avrupa Birliği'ne üye ülkelerde başlayan ve tüm dünya otomobil piyasasında şart olan daha düşük enerji harcayarak daha görünür olmayı sağlayan ikaz/aydınlatma şeklidir. Görünürlük mesafesi, yaklaşık 400 metredir. 12 volta sahip otomobil, hafif ve ticari araçlar, yat, tekne vb. araçlarlarda kullanılabilir. Ürün C.O.B LED olup gün ışığında bile göz alıcı etkisi vardır. C.O.B LED olarak adlandırılan bu led yeni nesil gündüz ledidir. Diğer Gündüz Ledlerine göre 2 kat daha fazla etkilidir. Merceklidir. Teknik Özellikleri: Işık Kaynağı: LED Metaryali: Alüminyum Watt: 3W(her bir LED) Voltajı: 12V Ürün Çapı: 2.3 cm Lümeni: 144 lm Renk Sıcaklığı: 6000K Uluslararası sertifika: CE Sınıflandırması: Gündüz Farı Ağırlığı: 200gr(tüm paket) Paket İçeriği: 4 tane Kartal Gözü Led Beyaz Yapıştırmalı 1 adet entegre çakar devresi 1 adet Uzaktan Kumanda Teslimat Bigileri Haftaiçi saat 16.00 'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya verilir. Cumartesi günleri saat 12.00 'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya verilir.
Geri Bildirim Ver