Knorr Bolonez Makarna Sosu 45 gr

49,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
59,99 TL
4. Ürüne %20 İndirim
1.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
64,90 TL
350 TL'ye 50 TL İndirim
67,68 TL
Kurumsal Fatura
69,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Knorr Bolonez Makarna Sosu 45 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: herkeseteknoloji Satıcı Ünvanı: GÜLŞEN TALİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2210427392
    Bu ürün herkeseteknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Knorr'dan İtalyan Usulü tam tadında tam kıvamında Bolonez makarna sosu.
  • Geleneksel yönteme göre daha az kıyma kullanımı sağlar.
  • Kıymalı yemeklerde lezzet ve miktar artırıcı olarak kullanılabilir.
  • Knorr Bolonez sosu'nu kıyma ilave etmeden 'Domates Sos' olarak da kullanabilirsiniz.
  • Farklı bir lezzet için şeflerimiz Knorr Bolonez makarna sosuyla hazırlanan lazanya öneriyor.
  • Yaklaşık 3 kişiliktir.
Geri Bildirim Ver

Knorr Bolonez Makarna Sosu 45 Gr

Kolay şekilde ve kısa sürede hazırlanabilen sos çeşitleri yemeklere mükemmel bir lezzet kazandırır. Etkileyici tadının yanı sıra hazırlama kolaylığı bu gıdaların tercih edilme sebepleri arasında yer alır. Hazır soslar ile lezzetlendirilen yiyecekler sayesinde kısa sürede doyurucu bir öğün elde edebilirsiniz. Knorr bolonez makarna sosu 45 gr içeriğiyle ideal miktarda yemek hazırlama olanağı sunar. Mükemmel tada sahip olan bolonez sos ile hazırlanan yemekler keyifli tüketim sağlar. Farklı öğünlerde rahatlıkla yenebilen bu yiyecek oldukça lezzetlidir. Basit yöntemlerle hazır hale getirilen sos sayesinde mutfakta zamandan tasarruf edebilirsiniz. Kaliteli içeriğe sahip olan ürün müşteriler tarafından beğeni toplar. Müşteri memnuniyeti gözetilerek tasarlanan içerik oldukça güvenlidir. İtalyan usulü olarak hazırlanan bu özel seçenek ile lezzetli makarnalar hazırlayabilirsiniz.

  • Hazır makarna sosu
  • Lezzetli ürün içeriği
  • Pratik hazırlama yöntemi

Lezzetli İçeriğe Sahip Knorr Bolonez Makarna Sosu

Lezzetli İçeriğe Sahip Knorr Bolonez Makarna Sosu

Pratik kullanım sağlayan toz karışımlar mutfakta yemek hazırlarken büyük kolaylık sağlar. Özellikle hazırlaması zor olan çeşitli soslar için toz karışımı içeren hazır paketler tercih edilebilir. Knorr bolonez makarna sosu kaliteli içeriğiyle dikkatleri üzerine çeker. Lezzetli malzemelerden meydana gelen bu karışım makarnalar için mükemmel bir sos elde edilmesini sağlar. Daha az kıyma kullanımı için ideal olan bu ürün son derece avantajıdır. Kısa sürede hazırlanan karışım mükemmel bir lezzet ortaya koyar. Yemek hazırlarken kolaylık sağlamak amacıyla bu toz karışımını tercih edebilirsiniz. Kıyma eklemek istemeyen kişiler yalnızca domates sosu olarak da kullanabilir. Çok yönlü olarak tasarlanan bu karışım müşteriler için vazgeçilmezdir. Knorr bolonez makarna sosu 45 gr kullananlar lezzeti ile ilgili beğenilerini dile getirir. Siz de bu pratik malzeme sayesinde lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz.

Avantajlı Knorr Bolonez Makarna Sosu ve Yorumları

Avantajlı Knorr Bolonez Makarna Sosu ve Yorumları

Yoğun yaşam temposuna sahip kişiler için yemek hazırlamak zor ve zahmetli olabilir. Bazı zamanlar pratik şekilde hazırlanan yiyecekleri ihtiyaç duyulur. Müşterilerin beklentileri göz önünde bulundurularak tasarlanan bu toz karışımı son derece lezzetli bir sonuç ortaya koyar. Paket içerisinde yer alan tüm malzemeler yüksek standartlı gıdalardan meydana gelir. Marka tarafından özenle seçilen içerikler tam kıvamında bir sos elde edilmesine olanak tanır. Belirli bir miktar kıyma ilavesi ile eşsiz bir makarna sosu hazırlamak mümkündür. Bu karışım farklı yemek çeşitleri için de kullanılabilir. Kıyma ile hazırlanan diğer yemek çeşitlerinde kıvam artırıcı olarak eklenebilir. Müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen bu ürün son derece kalitelidir. Kıvamı sayesinde birçok yemek tarifinde yoğunlaştırma etkisi oluşturur. Farklı kullanım şekilleri için Knorr bolonez makarna sosu 45 gr yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Bütçenize Göre Knorr Bolonez Makarna Sosu 45 Gr Fiyatı

Bütçenize Göre Knorr Bolonez Makarna Sosu 45 Gr Fiyatı

Knorr bolonez makarna sosu 45 gr fiyatı belirlenirken çeşitli unsurlar dikkate alınır. Yüksek standartlar göz önünde bulundurularak seçilen malzemeler özel yöntemler kullanılarak kurutulur. Mükemmel bir kurutma etkisi elde etmek amacıyla ileri teknoloji yöntemler tercih edilir. Ürünü toz karışım haline getirmek için kullanılan yöntemler fiyatların belirlenmesi üzerinde etkilidir. Bununla beraber içeriye eklenen tüm malzemeler de fiyatları etkiler. Etkileyici bir lezzet sağlayan bu toz karışımı kaliteli malzemelerden meydana gelir. Ayrıca ürün miktarı da fiyatın belirlenmesine etkiler. Yaklaşık üç kişilik olarak tasarlanan ürün miktarı aldıkça idealdir. Güvenilir ambalaj materyalleri kullanılarak paketlenen gıdalar gönül rahatlığıyla tüketilebilir. Paket içerisinde oluşturulan özel atmosfer sayesinde toz karışımı tazeliğini korur. Farklı bir lezzet elde etmek amacıyla bu ürünü tercih edebilirsiniz. Lezzetli ve pratik kullanım sağlayan karışımı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.