Knorr Çabuk Çorba Gececiler Crazy Corn 18g X12 Adet

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Knorr Çabuk Çorba Gececiler Crazy Corn 18g X12 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Saatin kaç olduğunu artık unuttuğun ve artık çıt çıkmayan saatlerde bir anda bir açlık krizi gelir ya… Mutfağa gidesin gelmez ama o his gitmeden de gecene devam edemezsin… İşte tam böyle zamanlarda hızı ve lezzetiyle seni alıp götürecek yepyeni bir lezzetle tanış: Knorr Çabuk Çorba Gececiler: Crazy Corn! Crazy Corn, içeriğindeki taze mısır ve baharatlı jalapeno ile tatlı acı bir lezzet sunar. Bu muhteşem ikili, hem seni lezzetin doruklarına çıkartacak hem de gecene enerji katacak. Crazy Corn ile gecene hızlı ve sıcak bir ara ver! Umami lezzetini keşfetmeye hazır mısın? Umami, yemeğin gizli kahramanıdır, tadı alır yukarı çıkarır! Lezzetin altıncı hissi olarak bilinir ve yemeğe derinlik, zenginlik ve karakter katar. Knorr Çabuk Çorba Gececiler: Crazy Corn ile yeni lezzetleri mideye indirmeye hazır ol. Knorr Çabuk Çorba Gececiler ile gece açlığını çözerken, mükemmel bir lezzet deneyiminin de tadını çıkar! Hem tatlı, hem acı hem de umamiyi aynı anda tadabileceğin bu lezzet, geceleri aniden bastıran açlığına bir güneş gibi doğmaya geldi. Gecenin geç saatlerinde keyfine bakarken, ansızın gelen açlık krizi seni bir türlü rahat bırakmaz. İşte tam o an, Knorr Çabuk Çorba Gececiler: Crazy Corn, tatlı acı lezzetiyle açlığını çözmeye geldi. Hızlı ve kolay hazırlanışıyla aradığın lezzeti anında yakala! Hemen telefonunu eline al ve en yakın app’ten siparişini ver. Kaynar suyu ekle, karıştır, açlığına hemen veda et. Aniden gelen açlık krizleri biz gece kuşlarının önünde duramaz, sabaha kadar burdayız! İçindekiler: Nişasta, kıtır ekmek (buğday (glüten) unu, maya, tuz), yağ tozu (peyniraltı suyu tozu (süt ürünü)), maltodekstrin, tatlı mısır (%5,6), şeker, maya özütü, iyotlu tuz, mineral tuzu (potasyum), peyniraltı suyu tozu, süt tozu, aroma vericiler, bitkisel yağ (palm), kurutulmuş öğütülmüş frenk soğanı (%0,5), zerdeçal, kurutulmuş jalapeno biberi (%0,3), yeşil biber tozu (%0,3), limon suyu tozu, peynir tozu (süt ürünü).
Geri Bildirim Ver