Knorr Çabuk Çorba Gececiler Ramen 17g X12 Adet

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Knorr Çabuk Çorba Gececiler Ramen 17g X12 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Uzun uzun yemek hazırlamaya üşendiğin o gece saatlerinde, kendi halinde takılırken aniden midene vuran açlık… O sıcacık, lezzetli, aklını çelen Ramen... "Ah, keşke şimdi bir Ramen olsa da yesek!" diye düşündüğün o an Knorr Çabuk Çorba Gececiler yanında! Gece ansızın gelen açlık krizlerini kolayca bastıracak, lezzetiyle seni Asya turuna çıkaracak Ramen’i denemeye hazır mısın? Yeni Knorr Çabuk Çorba Gececiler serisiyle gece gelen açlık perilerine veda et! Knorr Çabuk Çorba Gececiler: Ramen, Uzak Doğu mutfağının eşsiz tadını evine taşıyan bir lezzet! Knorr Çabuk Çorba, yedikçe yediren noodle’ı ve soya sosu dokunuşu ile kendini Asya sokaklarının o meşhur ramencilerinde gibi hissetmeni sağlayacak. Seni Asya sokaklarına götürerek içini ısıtan ramenin umami lezzetiyle uçmaya hazır mısın? Umami, yemeğin gizli kahramanıdır, tadı alır yukarı çıkarır! Lezzetin altıncı hissi olarak bilinir
  • yemeğe derinlik, zenginlik ve karakter katar. Gecenin geç saatlerinde keyfine bakarken, ansızın gelen açlık krizi seni bir türlü rahat bırakmaz. İşte tam o an, Knorr Çabuk Çorba Gececiler: Ramen hızı, kolaylığı ve Uzak Doğu’dan gelen lezzetiyle açlığını çözmeye geldi. Aniden açlık vurduğunda,hemen Knorr Çabuk Çorba Gececiler: Ramen’i sipariş et, gecene lezzet kat. Kaynar suyu ekle, karıştır, dakikalar içinde açlığın çözülsün. Sen gecene devam et! İçindekiler: Maltodekstrin, şehriye (%17,6), (buğday (glüten), yumurta), nişasta, maya özütü, kurutulmuş ve öğütülmüş sebzeler (lahana (%2,8), mantar (%2,8), kereviz, pırasa (%1), frenk soğanı (%0,9), domates, pancar), bitkisel yağ (palm), mineral tuzu (potasyum), şeker, aroma vericiler, iyotlu tuz, çemen otu özütü, sarımsak, karabiber, zerdeçal, renklendirici (karamel), kişniş, kurutulmuş öğütülmüş dana eti
Geri Bildirim Ver