Koch Chemie New H9.02 250 Ml Heavy Cut Kalın Pasta

596 TL

Ürün Bilgileri

Koch Chemie New H9.02 250 Ml Heavy Cut Kalın Pasta

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Koch Chemie Türkiye Distribütörü Satıcı Ünvanı: BEK KİMYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160072423800001 Vergi Kimlik Numarası: 1600724238
    Bu ürün Koch Chemie Türkiye Distribütörü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kalın Çizik Giderici Pasta (silikon ve dolgu içermez) 1 lt, 250 ml. Ağır aşındırıcı, silikon ve dolgu içermez. Aşırı derecede yıpranmış boyalı yüzeylerin, homojen ve kusursuz görünümüne yardımcı olur, Derin çiziklerin giderilmesi,uv ışınlarının boya yüzeyinde oluşturduğu matlık ve 1200 kum’a kadar olan zımpara izlerinin etkili biçimde giderilmesi için yeni nesil su bazlı makine pastasıdır. Son derece homojen aşındırıcı taneleri ile Heavy Cut H9.02
  • mükemmel parlaklık seviyesi ve yüksek kesim gücü ile,uygulama pedlerine,panel aralıklarına yapışmadan,düşük toz oluşumu ile uzun süre çalışma imkanına sahiptir. Öncelikli olarak,sert boyalı,vernikli ve tüm boya tiplerine uygundur. Kesim: 9,0 Parlaklık: 6,0 Kullanım tavsiyeleri Uygun bir polisaj makinesi ve kuzu yün ped veya tavsiye edilen sünger ped üzerine veya uygulama yapılacak yüzeye az miktarda Heavy Cut H9.02 damlatılarak düşük devirde yayılımı sağlandıkdan sonra devir yükseltilerek,orta basınçla,çizik veya yıpranmış bölgede yavaş hareketler ile uygulanmalıdır. En iyi sonuç için H9.02 sonrasında F6.01Fine cut ve M3.02 Micro cut ile uygulanması tavsiye edilir. Uyarılar Kullanmadan önce çalkalayın. Kullanmadan önce uygunluğunu ve uyumluluğunu kontrol edin. Sıcak yüzeylerde kullanmayın. Donmaya ve aşırı ısınmaya karşı koruyun.
Geri Bildirim Ver