KOMODO SPORT Boks Eldiveni 10 oz/Bandaj 3,5 Metre /Elastik Kick Boks Kaval ve Ayaküstü Koruyucu Set

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: L
L
M
S
XL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

KOMODO SPORT Boks Eldiveni 10 oz/Bandaj 3,5 Metre /Elastik Kick Boks Kaval ve Ayaküstü Koruyucu Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERKOÇ SPOR MALZEMELERİ Satıcı Ünvanı: ERKOÇ SPOR MALZEMELERİ İMALAT TEKSTİL SANAYİ TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0363043857100001 Vergi Kimlik Numarası: 3630438571
    Bu ürün ERKOÇ SPOR MALZEMELERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KOMODO SPORT KICK BOKS & MUAY THAİ BEZ KAVAL AYAKÜSTÜ KORUYUCU KBZ 101 Kick Boks ve Muay Thai spor branşları için müsabaka ve antrenman malzemesidir. Topuk ve parmaklar dışarıda kalacak şekilde tasarlanmış ve dizayn edilmiştir. Sporcunun terlememesi için nefes alabilir kumaştan üretilmiştir. Darbelere karşı sporcuya zarar vermiyecek eva malzeme kullanılmıştır. Sporcunun ayağında sabit kalabilmesi için üstten cırtlıdır. Sporcunun hem kaval kemiği hemde ayaküstü koruyucu olarak üretilmiştir.
  • Komodo Sport Boks Eldiveni KSB 204 Boks eldivenleri, sporcunun ellerini korumak ve rakibeetkili darbeler yapabilmek için üstün kaliteli eldivenlerdir. PU Suni Deri, uzun ömürlü bir malzemedir ve uzun sürelikullanımda bile dayanıklılığını korur. Suni Deri boks eldivenleri, kullanımı yüksek düzeyde konforsağlar PU boks eldivenleri, özel olarak kullanım yapısı, dolgu veyapılar sayesinde darbelerin emer. Bu, sporcunun ellerinin ve bileklerininkorumalarına yardımcı olur ve sakatlanma riskini azaltır. Dayanıklılığı, konforu, aşınmayı, darbeyi ve estetikgörünümü gibi birçok avantajı vardır. Boks sporunun heyecanını ve bitişini yaşamak isteyen hersporcunun vazgeçilmez bir parçasıdır. Boks, Kick Boks,Muay Thai.Wushu branşları için ideal vemükemmel bir üründür.
  • 3,5 METRE ELASTİK BANDAJ

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Materyal Suni Deri
Geri Bildirim Ver