Köyden Gelsin Beyaz Bal - 400 Gram

319 TL
(797,50 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Köyden Gelsin Beyaz Bal - 400 Gram

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KöydenGelsin Satıcı Ünvanı: ÖMER KARAHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5120515381
    Bu ürün KöydenGelsin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Köyden Gelsin Beyaz Bal - 400 Gram

Bal lezzetini bambaşka bir tat ve kalitede denemek isteyenler için Köyden Gelsin beyaz bal - 400 gram değerinde ürün gereken bir yiyecektir. Rengi, kıvamı ve lezzetiyle kahvaltılarınızda ürünü tercih edebilirsiniz. İçeriğinde pek çok zengin vitamine sahip ürün, şifa kaynağı olarak karşımıza çıkar. Kafkas arılarının ürettiği zengin içerikli ürün nadiren yetişen çiçek türlerinin toplandığı polenler aracılığı ile bal üretimi gerçekleşir. Kafkasların doğal kokusunu sofralarınıza getirecek bir lezzettir. Kafkas arıları tarafından üretilen bal süzülür ve bir müddet bekletilir. Sonrasında besin değeri yüksek olan muhteşem bir ürün ortaya çıkar. Doğal içeriği ile çocukların kullanımına uygundur. Parlak krem renginde olan ürün görünümü ve tadıyla öne çıkar. Kahvaltılarınızda ürünü rahatlıkla kullanarak keyifli öğünler oluşturabilirsiniz.

  • Doğal içerik
  • Yoğun kıvam
  • Parlak görünüm

Enfes Köyden Gelsin Bal - 400 Gram Yorumları

Enfes Köyden Gelsin Bal - 400 Gram Yorumları

Tadı ve yoğun kıvamlı görünümüyle değişik bir yiyecek türü olan Köyden Gelsin beyaz bal şifa kaynağı bir üründür. Süzme bal petekten güzel bir şekilde süzülür. Bu sayede içinde bulunan polenler yoğunlaşır. Polen tür ve miktarına göre bal beyaz bir renge dönüşür. Polen miktarı süzme bal içinde ne kadar çok bulunursa bal da o derecede beyazımsı bir hal alır. Süzme bal, kahvaltılık olarak tüketilebilir ya da çayınızın içine karıştırarak sağlığınızı koruyabilirsiniz. Köyden Gelsin beyaz bal - 400 gram kullananlar üründen oldukça memnundur. Ürünü kullanan pek çok müşteri ürünün lezzetinden ve etkisinden bahseder. Köyden Gelsin beyaz bal - 400 gram yorumları kısmında yer alan yazıları okuyarak ürün etkileri ve kalitesi hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürünü kullanan müşteriler yorum köşesinde ürün hakkındaki fikirlerini belirtir.

Beğenilen Kalitesiyle Beyaz Bal - 400 Gram

Beğenilen Kalitesiyle Beyaz Bal - 400 Gram

Yoğun kıvamlı ürün içerisinde zengin içerikli pek çok vitamin bulunur. Şifa deposu olarak bilinir ve güçlü bir antioksidan kaynağıdır. Vücudu hastalıklara karşı dirençli tutar. Cildi koruyucu etkiye sahiptir. İçeriğindeki zengin içerikler cildin yenilenmesine katkı sağlar. Böylece yaşlanmayı geciktirebilir. Kalp dolaşımını hızlandırmaya yardımcı olur. Bu doğal içerikli şifa deposu ürünü uygun fiyat aracılığıyla satın alabilirsiniz. Evinizde ürünü bulundurarak öğünlerinizde tüketebilirsiniz. Enerji verici yüksek besin içeriğine sahiptir. Sinir sistemini güçlendirmeye destek olur. Sinir ve strese karşı iyi gelebilir. Damar tıkanıklığını giderebilir ve sertliğini önlemeye yardımcı olabilir. Şişkinliği gidererek sindirimi destekler. Sivilce ve akne oluşumlarını önleme yardımcıdır. Köyden gelsin beyaz bal - 400 gram satın alarak ürünün yüksek besin değeri ve doğal içeriğinden faydalanabilir, ailenizle birlikte tüketebilirsiniz. Uygun ödeme seçenekleri ile ürünü hesaplı bir şekilde alabilirsiniz.

Avantajlı Köyden Gelsin Bal - 400 Gram Fiyatı

Avantajlı Köyden Gelsin Bal - 400 Gram Fiyatı

Kafkas dağlarında üretilen bal zengin vitamin içeriği ile öne çıkar. Krem rengi ve parlak yapısı ile müşterilerin beğenisini kazanır. Köyden Gelsin beyaz bal - 400 gram fiyatı ürünün özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Fiyatı gramajı ve ürünün kalitesine göre değişiklik gösterir. Her bütçeye uygun ödeme seçenekleriyle yiyeceği satın almanız mümkündür. Çay veya süt içerisine karıştırarak kullanabilirsiniz. Tatlılarınıza katarak sağlıklı yemekler hazırlayabilirsiniz. Güzellik maskesi olarak da kullanılabilir. Cilt için etkili olan ürün nemlendirici etkiye sahiptir. Arılar tarafından üretilir ve doğal içeriğe sahiptir. Uzun süreli kullanım ömrü sunar. Keyifli bir öğün deneyimi için kullanabilirsiniz. Trendyol üzerinden Besin değeri yüksek olan ürünü hesaplı ve güvenilir bir şekilde satın alabilirsiniz. Çeşitli ödeme seçenekleri ile bu değerli ürüne sahip olabilirsiniz.