Kpop Dünyasi Itzy ''ıt'z Me'' Fotokart Seti

134 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kpop Dünyasi Itzy ''ıt'z Me'' Fotokart Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kpop Dünyası Satıcı Ünvanı: GÜL KATIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1506275381800001 Vergi Kimlik Numarası: 5280199594
    Bu ürün Kpop Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 9 adet sipariş verilebilir. 9 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Kpop Dünyası Itzy ''It'Z Me'' Fotokart Seti

Fotokart setleri dekoratif bir görünüm sunmak amacıyla her evde sıklıkla kullanılan ürünlerden biridir. Bu modeller odalarınızın güzelleşmesine yardımcı olarak renkli ve canlı bir görünüm sunar. K-Pop fotokart modelleri arasında yer alaran Itzy, yapışkanlı yapısı ile müşterilerin hayranlıklarını gösterebilmesine yardımcı olur. Kaliteli baskı teknikleriyle satışa sunulan bu model, çeşitli kart görünümlü fotoğraflardan oluşur. Itzy Kore rap sanatçılarının yer aldığı bu kartları dilerseniz duvarınıza dilerseniz de defterlerinize yapıştırabilirsiniz. Aynı zamanda fotokartları birbirinden ayırmadan da kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Canlı renk tasarımından faydalanarak dekorasyonunuza uzun ömürlü bir dokunuş sağlayabilirsiniz. 300 gram fotoğraf kağıdına baskılanan bu model sayesinde kullanım kalitenizi artırabilir ve gerçekçi bir görünüm oluşturabilirsiniz. Bununla birlikte odanızın güzelleşmesini sağlayabilir, defterlerinizi renklendirebilirsiniz.

  • Kaliteli baskı teknikleri
  • Canlı renk tasarımı
  • İdeal boyut

Kaliteli Baskı Teknikleriyle Bezenen Kpop Dünyası Fotokart

Kaliteli Baskı Teknikleriyle Bezenen Kpop Dünyası Fotokart

Kaliteli baskılama teknikleri ile satışa sunulan fotokart setleri uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Kpop Dünyası Itzy sanatçılarının yer aldığı poster, kaliteli baskılama teknikleriyle üretilir. Bu sayede renkli ve kullanışlı bir şekilde odalarınızda hoşlandığınız karakterleri sergileyebilmenize yardımcı olur. Hafif bir yapıya sahip olan bu ürün kolay bir taşıma imkanı sunar. Bu sayede ergonomik bir kullanım elde edebilmenizi sağlar. 18 adet birbirinden farklı fotoğrafı ile opsiyonlu bir şekilde yapıştırabilirsiniz. İz bırakmayan kendiliğinden yapışkanlı yapısı sayesinde kullanım kalitenizi artırabilir, duvarlarınızın rengini koruyabilirsiniz. Aynı zamanda defterinize yapıştırdığınız zaman da kolay bir şekilde ürünü çıkarabilirsiniz. Gardırop ve çalışma masası gibi alanlarda da sergileyerek kullanım alanınızı genişletebilirsiniz. Yırtılmayan, yıpranmayan görselleri sayesinde kaliteli bir ürüne sahip olabilirsiniz. Böylelikle hayranı olduğunuz sanatçıların küçük figürleriyle zevklerinizi yansıtabilirsiniz.

Canlı Renklere Sahip Kpop Dünyası It’Z Me Fotokart Seti

Canlı Renklere Sahip Kpop Dünyası It’Z Me Fotokart Seti

Hayranı olduğunuz sanatçıların bir arada bulunduğu fotokart setleri zevklerinizin yansıtılmasında önemli bir rol oynar. Kore pop sanatçı grubunda olan Itzy karakterlerinin yer aldığı kartlar, canlı renklerle müşterilerin beğenisine sunulur. Kpop Dünyası Itzy ''It'Z Me'' fotokart seti kaliteli renklerinin yanı sıra HD kaliteye ve yüksek çözünürlüğe sahiptir. Bu sayede karakterlerin yüz ifadeleri net bir şekilde görünür. Birbirinden farklı özel eşyalara yapışabilen bu modeller canlı bir görünüm kazanabilmenize yardımcı olur. Aynı zamanda herhangi bir zararlı kimyasal ile üretilmediğinden çocukların ve gençlerin kullanımına uygundur. Bu ürünleri satın alırken daha önce ürünü satın alan müşterilerin yorumları da oldukça önemlidir. Siz de hayranı olduğunuz sanatçıların bir arada bulunduğu Kpop Dünyası Itzy ''It'Z Me'' fotokart seti yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu sayede müşterilerin deneyimlerinden faydalanarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Kpop Dünyası ve Itzy Fotokart Seti

Uygun Fiyatıyla Kpop Dünyası ve Itzy Fotokart Seti

Odanızı ve eşyalarınızı renklendirebileceğiniz Itzy karakterlerinin yer aldığı fotokart seti ideal boyutlarıyla satışa sunulur. 18 adet fotokartın yer aldığı bu set 6.5 x 9.5 cm boyutlarıyla konforlu bir kullanım alanı sağlar. Aynı zamanda ailenize ve dostlarınıza kendinizi ifade edebilmenin kolay yollarından biridir. Dilerseniz grubun hayranı olan bir arkadaşınıza hediye olarak seçebilirsiniz. Ürünün kalitesi, canlı görünüm sunan fotoğrafları ile beklentinizi kolay bir biçimde karşılar. Böylelikle istediğiniz kişisel eşyalarda ürünü değerlendirebilir, arkadaşlarınıza hediye verebilirsiniz. Ürünü güneş ışığına maruz bırakmayacak şekilde sergileyerek uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz. Deforme olmayan yapısından faydalanarak ürünü dilediğiniz yerde sergileyebilir ve dayanıklı bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Bu ürüne Trendyol sayesinde kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kpop Dünyası Itzy ''It'Z Me'' fotokart seti fiyatının avantajı ile keyifli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.