4
Helva kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Kurtuluş Kuruyemiş Sade Kakaolu Meşhur Eskişehir Met Helvası 400 gr

202 TL
(505 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kurtuluş Kuruyemiş Sade Kakaolu Meşhur Eskişehir Met Helvası 400 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kurtuluş Kuruyemiş Satıcı Ünvanı: KURTULUŞ KURUYEMİŞ GIDA AKTARİYE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0596057231500014 Vergi Kimlik Numarası: 5960572315
    Bu ürün Kurtuluş Kuruyemiş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sade ve kakaolu Eskişehir Met Helvası. Paket ağırlığı 400gr.'dır. 1958’den bu yana özenle ürettiğimiz ürünlerimizi ilk günkü tazeliği ve mis gibi kokusuyla birlikte paketleyip adresinize gönderiyoruz. Ürünlerimiz, Türkiye’nin ve Dünya'nın her yerinden hasat zamanı anlaşmalı olduğumuz çiftçilerimiz tarafından toplanır. Toplanan ürünleri kendi araçlarımız ve ekibimizle çiftçilerimizden alınıp ve fabrikamıza getiriyoruz. Son teknoloji makinalarımız ile en kaliteli ürünler geleneksel yöntemlerle işliyor ve el değmeden paketliyor ve sizlere gönderiyoruz.
Geri Bildirim Ver

Kurtuluş Kuruyemiş Sade Kakaolu Meşhur Eskişehir Met Helvası 450 gr

Türk mutfağında sıklıkla tüketilen yiyeceklerden olan helva, lezzetli tadıyla müşterilerin beğenisini kazanır. Helva çeşitlerinden olan Kurtuluş Kuruyemiş sade kakaolu meşhur Eskişehir Met helvası 450 gr, Eskişehir yöresine ait pişmaniye tadına benzeyen bir helvadır. Lifli bir yapısı olan bu helva, tadı ve hoş kokusuyla ilgi görür. Bu helvanın pişmaniyeden ayrıldığı nokta, biçimi ve dağılma fonksiyonudur. Ağızda dağılan yapısı sayesinde dağıldıkça lezzeti de artar. Helvanın besleyici ve enerji artırıcı özelliği vardır. Bu sayede lezzetli bir yiyecek tüketirken aynı zamanda da dinçlik kazanırsınız. Eskişehir’e özgü olan bu helva çeşidi; un, yağ, şeker, limon ve sudan üretilir. Vücut direncini artırıcı özelliğe sahip bu yiyecek sofralarınıza lezzet katar. Siz de bu ürünü tercih ederek lezzetli bir tatlı tüketebilirsiniz.

  • Lezzet deneyimi
  • Zengin besin değeri
  • Pratik kullanım

Faydaları ile Kurtuluş Kuruyemiş Sade Kakaolu Met Helvası

Faydaları ile Kurtuluş Kuruyemiş Sade Kakaolu Met Helvası

Met helvası; kahvaltılarda, çay ve kahve yanında ağız tatlandıran sofra lezzetlerinden biridir. Severek tüketilen bu yiyecek, doyurucu ve enerji verici özellikleri ile bilinir. Aynı zamanda içinde bulundurduğu vitamin ve mineraller sayesinde de insan sağlığına iyi gelir. İyi bir enerji deposu görevi gören bu kakaolu helva, leziz tadı ile çocuklardan yetişkinlere kadar beğenilerek tüketilir. Pişmaniye tadını andıran Met helvası, besleyici bir özelliğe sahiptir. Lezzeti ile bilinen bu tatlı aynı zamanda sağlığa da yararlıdır. Helvada bulunan çöven, hastalıklara karşı vücudu korur. B, C ve E vitaminleri içeren bu ürün, protein ve magnezyum bakımından da zengindir. Bu özellikler sonucunda ise kemik ve kas gelişimine yardımcı olur. Siz de bu çeşidi tercih ederek hem lezzetli hem enerji verici bir tadım yapabilirsiniz.

Lezzeti ile Kurtuluş Kuruyemiş Sade Kakaolu Met Helvası

Lezzeti ile Kurtuluş Kuruyemiş Sade Kakaolu Met Helvası

Sofralarınıza lezzet katacak bir gıda olan Met helvası, beğenilen bir tada sahip olması yanında sağlığa yararlı da bir yiyecektir. Vitamin deposu olması ile enerji vererek ve yorgunluğun önüne geçerek pek çok müşterinin beğenisini alır. Bu besleyici ve doyurucu ürüne sofralarınızda rahatlıkla yer vererek tüketebilirsiniz. Met helva, içinde çeşitli vitamin ve mineraller bulundurarak insan sağlığına önemli katkılar sağlar. Aynı zamanda sağlıklı ve doyurucu bir atıştırmalık arayan kişilere önerilebilir. Müşteriler bu ürünü, doyurucu ve besleyici bulması açısından beğenerek kullandıklarını dile getirirler. Kurtuluş Kuruyemiş sade kakaolu meşhur Eskişehir Met helvası 450 gr yorumları bölümünde, bu ürünü kullanan müşterilerin yorum ve görünüşleri bulunur. Müşteri yorumlarını okuyarak ürün hakkında bilgi ve görüşe ulaşabilirsiniz. Bu lezzeti tercih ederek dilediğiniz öğünde tüketebilirsiniz.

Uygun Kakaolu Meşhur Eskişehir Met Helvası 450 gr Fiyatı

Uygun Kakaolu Meşhur Eskişehir Met Helvası 450 Gr Fiyatı

Hem lezzetli hem de doyurucu bir besin olan Met helvası, müşterilerin beğeni ve ilgisini kazanır. Sofralarınıza lezzet katacak olan bu gıda ile güne enerjik başlayabilirsiniz. Kahvaltılarda, kahve ve çayın yanında rahatlıkla tüketebileceğiniz bu helva ağızları tatlandıran ve severek tüketilen bir üründür. Müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen ve beğenilen Met helvası, çeşitli yararlı ile de bilinir. İsteklerinize uygun olan bir helva satın almanız ve aldığınız ürünün bütçenize uygun olması önemlidir. Bu noktada da Kurtuluş Kuruyemiş sade kakaolu meşhur Eskişehir Met helvası 450 gr fiyatı, müşterilerin bütçelerine uygun bir şekilde belirlenir. Bu gıda uygun fiyat aralıklarında olduğu için sizi ve bütçenizi zorlamaz. Kurtuluş Kuruyemiş Met helvası ürününü inceleyebilir ve Trendyol üzerinden güvenilir ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.