LEDOLET Rgb Kumandalı Trafolu Şerit Led 5m Silikonlu Ip65 Su Geçirmez Dım'li Yapışkanlı

204,48 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

LEDOLET Rgb Kumandalı Trafolu Şerit Led 5m Silikonlu Ip65 Su Geçirmez Dım'li Yapışkanlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEDOLET Satıcı Ünvanı: LEDOLET ELEKTRİK ELEKTRONİK BİLGİSAYAR TASARIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİ.SANAYİ VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608052757000011 Vergi Kimlik Numarası: 6080527570
    Bu ürün LEDOLET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ledolet RGB Kumandalı Trafolu Şerit Led 5m Silikonlu IP65 su geçirmez Dim'li Yapışkanlı SU GEÇİRMEZ IP65 sınıfı Silikonlu 5m RGB kumandalı şerit led RGB renkleri 16 renk Kırmızı,Sarı, Mavi , Yeşil ve kombinasyonları Işık gücünü kısabilir ve açabilirsiniz DIM özelliği mevcuttur. 4 mod (strobe, fade, smooth, flash) kumanda ile renkleri değiştirebilir, istediğiniz moda geçebilir, Açma/kapama yapabilirsiniz güçlü ve parlak aydınlatma A++ enerji sınıfı ile düşük elektrik tüketimi Voltaj :110-220V, SMD Led 2835, 54LEDs/m, Çalışma gücü 12volt Yapışkanlı bantı ile istediğiniz yüzeye uygulayabilirsiniz iç ve dış mekanlarda aydınlatma ve dekor amaçlı kullanıma uygundur. (hol, koridor, iç aydınlatma havuz, çam ağacı, yatak altları, tv arkası vb) gibi Su geçirmez tozlanmaz kirlenmez. Paket içeriği: 5 mt şerit led, kumanda, adaptör, alıcı göz kutusu. Ürün sadece RGB ışığı verir ( kırmızı ,Mavi ,Yeşil ve bu renklerin karışım kombinasyonu) Beyaz veya Günışığı içermez. Yapışkan bandından sıyrılmış ürünler garanti kapsamına girmez. Bu ürün sadece LEDOLET firması tarafından satılmaktadır. Ledolet markası ile satış yetkisi başka hiçbir firmaya verilmemiştir.

Ürün Özellikleri

  • Ebatlar 5 metre
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver