Genel Markalar Outdoor 877 Lemigo Wermont Çizme No:41

3.273,89 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Outdoor 877 Lemigo Wermont Çizme No:41

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALOR-CAMP Satıcı Ünvanı: ASUMAN ATİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1020569358
    Bu ürün ALOR-CAMP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lemigo Vermont 877 Eva Çizme Dünya Devi Lemigo' dan Bir İlk -70°C Kara ve Balık Avcılığı Başta Olmak Üzere, Doğa Yürüyüşleri, Doğa Fotoğrafçılığı ve Ağır İş Kolları Gibi Bir Çok Alanda KullanımaUyundur. Askeri Uygulamalarda Özel Olarak Kullanılan Eva Malzemeden İmal Edilmiştir. Böylece Ürün Mükemmel Derecede Hafifletilmiştir. Arkadan Bağcıklı Konçlu Yapısı ile Ağız Kısmını Tamamen Kapatıp ÇAmur Kir ve Soğun Çizme İçerisine Girmesini Engeller. Tek Parça Olarak İmal Edilmiş Yapısı Sayesinde KESİNLİKLE SU GEÇİRMEZ. Üst Kısmında Yer Alan Arkadan Bağlı Konçlu Yapısı ile Ayağ Tek Bir Çizme Ağırlığ 700Gr. (İçlik Dahil) Çivimsi Tabanı ile Zemini Kusursuz Kavrar. Taban Kısmında Yer Alan Özel Kanallar ile "Kendini Kendini Temizleyen Dış Taban" Ünvanını Hak Etmiştir. 9mm Kalınlığında, Dış Yüzeyi Termal Folyo ile Kaplı İçlik Sayesinde Ayak Sıcaklığını -70°C Kadar Muhafaza Eder. Bot İçliğinin Çabuk Deforme Olan Topuk Kısmı, Deri Kaplanarak Dayanıklılığı Arttırılmıştır. Kolay Çıkarılabilir İçliği Sayesinde Defalarca Çıkarıp Yıkayabilirsiniz. Bu Özelliği ile Çamur ve Kir Tutmaz En Önemlisi KOKU YAPMAZ! Üstün Esnek Yapısı ile Diğer Çizmelerin Aksine Ayak Hareket Rahatlılığı Maximum Düzeydedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver