LENOVO K5 / K5 Plus Batarya BL259 2750 mAh

239 TL

Ürün Bilgileri

LENOVO K5 / K5 Plus Batarya BL259 2750 mAh

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TELEFONPARÇALARI Satıcı Ünvanı: İSMAİL AKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0260517236
    Bu ürün TELEFONPARÇALARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uzun ömürlü ‘’Lithium İon’’ pil teknolojisine sahiptir. Cep telefonunuz ile birebir uyumlu bataryadır. EEE ve ROHS belgesine sahiptir. Eski cep telefonlarında kullanılan batarya teknolojisi sebebiyle alınan yeni bir telefon ya da yeni bir bataryanın şarjda 6 saat ile 16 saat arasında şarjda tutulması gerekiyordu. Fakat bu durum ‘’Lithium İon’’ pillerle birlikte tarih oldu. Yeni akıllı telefonlarda kullanılan bataryaların yeni alındığında belli bir süre şarj edilmesine gerek yok. Yani aldığınız zaman %100 olacak şekilde şarj edip hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Hatta %100 olmasını bekleyemeyecek kadar sabırsızlanıyorsanız, kullanacağınız kadar şarj edip cihazınızı açabilirsiniz. Mobil cihazlarınızı her ihtimale karşı şarjda takılıyken kullanmamaya özen gösteriniz. EEE Belgesi? Elektrikli ve elektronik eşyalarda bazı zararlı maddelerin kullanımının sınırlandırılması amacıyla bakanlık bu ürünleri ithal eden ve üreten firmaların takibini yapabilmek amacıyla bildirimi zorunlu kılmıştır. ROHS Belgesi? Elektronik kartlarda veya malzemelerde bazı maddelerin olmamasını şart koşan bir direktiftir. İngilizce kelime olarak Restriction of Hazardous Substances Directive (belirli zararlı maddelerin faaliyetini kısıtlama) baş harflerinden meydana gelmektedir.
Geri Bildirim Ver

Lenovo K5 K5 Plus Batarya BL259 2750 mAh Pil Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Telefonlarınız zamanla yıpranabilir ve bataryası tükenebilir. Bu durumda pil değişimi yapmanız gerekir. Eski pili tam şarj ile kullanabileceğiniz süre, gittikçe kısalır ve yenilendikten sonra eski performansıyla kullanılmaya devam eder. Lenovo K5 / K5 Plus batarya BL259 2750 mAh Lenovo-K5-batarya ile cep telefonlarınızla uyumlu bir ürüne sahip olabilirsiniz. Ürün, Lithium Ion pil teknolojisi ile uzun süre kullanım sağlar ve şarjdan sonra kullandığınız pil süresi artar. Lenovo K5 bataryası eski modeller gibi uzun şarj süreleri gerektirmez. Fişe taktıktan sonra birkaç saat içerisinde tam şarja ulaşabilirsiniz. K5 batarya, eski bataryanız ile değiştirildikten sonra cep telefonunuzu yeni bir ürüne çevirir. Yeni almış gibi uzun süre kullanmaya başlayabilir ve ürününüzden tam performans alabilirsiniz.

  • Lithium Ion pil teknolojisi
  • Kısa sürede tam şarj olma
  • Uzun vadeli kullanım

K5 Plus Batarya Avantajları

K5 Plus Batarya Avantajları

Cep telefonunuzu şarj ederken kullanmanız bataryanıza zarar verir. Bu nedenle genellikle şarj kabloları kısa tutulur. Lenovo K5 / K5 Plus batarya BL259 2750 mAh şarjdayken kullanılmadığı sürece uzun süre tam kapasite çalışır. Ürünü cihazınıza taktıktan sonra tam şarj edip kullanmaya başlayabilirsiniz. Pil ömrünün gözle görülür bir şekilde uzadığını fark edebilirsiniz. K5 Lenovo batarya ile kullandığınız cep telefonunuzdan tam verim alırsınız ve uzun saatler kesintisiz kullanımın tadını çıkarabilirsiniz. Lenovo K5 / K5 Plus batarya BL259 2750 mAh yorumlarından yola çıkarak memnuniyet derecesini görebilirsiniz. Benzer cihazları kullanan müşterilerin geri dönüşleri çok önemlidir ve siparişinizde büyük rol oynar. Memnun kalacağınızdan emin olduğunuz ürünü gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Ürünün büyük avantajı ise kullanmadan önce saatlerce şarj edilmesine gerek olmamasıdır. Kısa zamanda tam şarja ulaşabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Öne Çıkan Lenovo Batarya Özellikleri

Öne Çıkan Lenovo Batarya Özellikleri

Belli standartlara göre üretilmiş modeller gerekli testlerden geçirildikleri için yüksek performans sergiler. Lenovo K5 Plus batarya, EEE ve ROHS sertifikalarına sahiptir. Size kaliteli hizmeti verebilmek adına tasarlanır ve kaliteli malzemelerden üretilir. K5 Plus batarya Lithium Ion pili sayesinde uzun ömürlüdür. K5 ve K5 Plus olan cep telefonları ile uyumludur. Tek yapmanız gereken arka kapağını açtığınız telefonunuzun eski bataryasını çıkarıp yenisini takmak olur. Böylece tam şarj ile keyfini sürebileceğiniz bir telefonunuz olur. Kaliteli bataryalar sayesinde telefonunuz ısınma problemi yaşatmaz. Bu sayede ısınmayan telefonunuz ile saatlerce işlem yapabilir ve şarjından faydalanabilirsiniz. Lenovo K5 / K5 Plus batarya BL259 2750 mAh kullananlar arasında yer almak için siparişinizi güvenle oluşturabilirsiniz. Siparişiniz geldikten sonra telefonunuza takarak şarj edebilir ve tam şarja ulaştıktan sonra dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

Lenovo K5 Plus Batarya Fiyatları ve Kampanyaları

Lenovo K5 Plus Batarya Fiyatları ve Kampanyaları

Telefonunuzun bataryası eski ise yeni bir telefon almanız gerekmez. Bataryayı sipariş ettikten sonra tek yapmanız gereken eskisi ile değiştirmek olur. Sonrasında prize bağlayabilir ve tam performans gösterecek ürünü deneyimleyebilirsiniz. Lenovo K5 batarya fiyatlarını takip ederek ihtiyacınız doğrultusunda siparişinizi verebilirsiniz. Lithium Ion pil teknolojisi ile geliştirilmiş ürün uzun pil ömrü sunar. Kısa sürede tam şarja ulaşır ve sizi yarı yolda bırakmaz. Lenovo K5 Plus batarya fiyatlarını bütçenize ne zaman uygun görürseniz siparişinizi oluşturabilir ve ürünü edinebilirsiniz. Böylece sonrası için muhafaza edebilir veya hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Telefonunuzun da uzun ömürlü olması için bu tarz ürünlere ihtiyacınız vardır. Tüm ürünlerinizden tam verim almak adına pil sağlığını geliştirebilir ve kendinizi sağlama alabilirsiniz. Trendyol ile telefonunuza yedek batarya alabilir, cihazınızı kesintisiz şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.