Lexmark Mb2236adw Fotokopi Tarama Fax Dubleks Wifi Monochrome Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı

6.604,80 TL

Ürün Bilgileri

Lexmark Mb2236adw Fotokopi Tarama Fax Dubleks Wifi Monochrome Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NETSİPARİS Satıcı Ünvanı: ARSLAN BİLGİSAYAR ELEKTRONİK VE DEKORASYON DİZAYN HİZMETLERİ MERKEZİ SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0084007834200017 Vergi Kimlik Numarası: 0840078342
    Bu ürün NETSİPARİS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lexmark MB2236ADW Fotokopi Tarama Fax Dubleks Wifi Monochrome Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı Özellikleri A3 Yok Ağırlık (kg) 10 Air Print Yok Baskı Kalitesi (Renkli) Yok Baskı Kalitesi (Siyah) 1200 x 1200 DPI Baskı Türü Siyah - Beyaz Bit Değeri Yok Boyutlar 352 x 315 x 360 mm Dakikadaki Renkli Baskı Hızı(Max) Yok Dakikadaki Siyah/Beyaz Baskı Hızı(Max) 34 Sayfa Dublex Baskı Var Ekran Renkli LCD Ethernet Bağlantısı Var Faks Özelliği Var Fotoğraf Baskısı Yok Fotokopi Özelliği Var İşletim Sistemi Mac OS
  • Windows
  • Windows 10, 8.1, 8, Windows Vista, Windows XP SP3 veya sonraki sürümler (yalnızca 32 bit), OS X v10.10 Yosemite, OS X v10.11 El Capitan, macOS Sierra v10.12 (eski adıyla OS X), Linux OS Kağıt Boyutları A4 Kağıt Çıkış Kapasitesi 150 Sayfa Kağıt Giriş Kapasitesi 250 Sayfa Kart Okuyucu Yok Kartuş / Toner Adedi 1 Paralel Port Yok Renkli Tarama Var Sarf Durumu (Kutudaki) Demo Toner Tarama Çözünürlüğü 600 DPI Tarayıcı Özelliği Var Usb Kablo Yok USB Yok Wi-Fi Var Yazıcı Tipi Çok Fonksiyonlu Diğer Garanti Süresi (Ay) 24 Yurt Dışı Satış Yok

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler WiFi Desteği
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Yazıcı Tipi Lazer Çok İşlevli Mono
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Lexmark Mb2236adw Çok Fonksiyonlu Laser Yazıcı Wi-Fi

Günlük yaşamdaki işlerin halledilmesi için teknolojiden yardım alınır. Gelişen teknoloji sonucunda ortaya çıkan ürünlerden biri de yazıcılardır. Kaliteli bir ürün olan Lexmark Mb2236adw, çok farklı özelliklere sahip olup her işinizi kolayca halletmeye yardımcı olmaktadır. Dilerseniz evinizde dilerseniz ofis, iş yeri veya daha farklı yerlerde tercih edebilirsiniz. Son teknoloji Lazer olan bu ürünün kopyalama, tarama, hız, performans, bağlantı, ağırlık ve daha pek çok konuda avantajları bulunmaktadır. Bu avantajların başında boyutu ve ağırlığı yönünden rahatlık sağlamakta ve kullanıcılarını memnun etmektedir. Derinliği 360 mm olup yükseklik 352 mm ve ağırlığı yaklaşık 10 kg olmaktadır. Bu yönü dışında en gözde özelliklerinden biri de Wi-Fi bağlantısının bulunmasıdır. Bu sayede işlerinizi yerinizden kalkmadan veya herhangi bir kablo kullanmadan kolayca halledebilir, istediğiniz bilgisayarda kullanıp deneyebilirsiniz.

  • Kopyalama Hızı Yüksek
  • Enerji Tasarrufu
  • Yüksek Dahili Hafıza Kapasitesi

Farklı Özellikleri ile Lexmark Lazer Yazıcı

Farklı Özellikleri ile Lexmark Lazer Yazıcı

Oldukça büyük, konforlu olan bu Lexmark Mb2236adw Lazer Yazıcı, yazdırma hızı konusunda başarılı olup dubleks baskı özelliğine de sahiptir. 600 * 600 DPI megapiksele sahip olan bu ürünün ilk sayfa çıkışı A4 boyutunda olursa 8 saniyede olmaktadır. Bununla beraber kopyalama hızı yine siyah ve A4 boyutunda ise 36 dakika başına olmakta ve ilk kopya için yaklaşık süre 8,4 olmaktadır. Çift yönlü bir kopyalama imkanı da sunan bu ürünün normal kalitedeki hızı 18 ppm olarak görülmektedir. Aynı zamanda bağlantı yönünden pek çok metot ve protokol bulundurduğundan veri transfer hızı da oldukça yüksek olmaktadır. 10, 100 veya 1000 Mbit hızda olabilen bu ürün pek çok algoritma ve protokolü desteklemektedir, bu şekilde her alanda ve her ürün için kullanma imkanına sahip olabilirsiniz.

Her Türlü Format Desteğiyle Lexmark Mb2236adw Yazıcı

Her Türlü Format Desteğiyle Lexmark Mb2236adw Yazıcı

İş için sıklıkta kullanılan ve siyah ya da beyaz seçeneklere sahip olan bu ürün tasarım konusunda oldukça başarılı olup dahili ekranı bulundurmaktadır. Ekran özelliği LCD ve kablo sayısı 2 satır olmakta, bununla beraber performans konusunda bir hayli etkili bir güce sahiptir. Lexmark Mb2236adw Toner, dahili hafıza için 512 MB yere sahiptir. Bununla beraber ses basıncı seviyeleri de her konuda 52 dB olmaktadır. Düz kağıt, etiketler, stok kartı gibi her kağıt tipini kabul eden ve yüklenebilir kağıt adeti 2 olarak bilinen bu ürün hem tarama hem faks konusunda da oldukça iyi özelliklere sahiptir. Renkli tarama imkanı yapabileceğiniz gibi düz yataklı, ADF tarayıcı da yapabilir PDF formatlarını desteklediğini görebilirsiniz. Ayrıca Lexmark Mb2236adw Yazıcı için 3 saniyede faks iletim hızı da mevcuttur.

Lexmark Mb2236adw Laser Yazıcı Fiyatları ve Yorumları

Lexmark Mb2236adw Laser Yazıcı Fiyatları ve Yorumları

Lexmark Mb2236adw tarama nasıl yapılır denildiğinde ise kolaylıkla işlemi yapabilirsiniz. Belgeleri tarayıcı camın üzerine yerleştirip tarama merkezi öğesine dokunmak yeterli olmaktadır sonrasında hedef seçip işleme başlayabilirsiniz. Güç tüketimi uygulama halindeyken 5,5 W şeklinde ancak uyku modunda iken 1,2 W şeklindedir. Bunun yanında pek çok sistemi desteklediğini ve çevre koşullarından etkilenmediğini görmek mümkün olmaktadır. Tavsiye edilen görev döngüsü ise 150 – 2500 Ay-Sayfa şeklinde yer almaktadır. Lexmark Mb2236adw Toner fiyatı, Wi-Fi bağlantısına sahip bütün yazıcıların arasında akıllı alışveriş için iyi bir tercih olarak görülmektedir. Kablosuz bir bağlantı imkanı sunan ve oldukça hızlı bir işleyişe sahip olan bu ürün gözde yazıcılar arasında yerini alırken çeşitli avantajları ile sizleri memnun etmektedir. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Lexmark mb2236adw Çok Fonksiyonlu Laser Yazıcı kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.