LG 27gl650f 27 Inc Fhd Ips 1ms Fhd 144hz Dp Hdmı Freesync Vesa Gaming Monitör

4.999 TL

Ürün Bilgileri

LG 27gl650f 27 Inc Fhd Ips 1ms Fhd 144hz Dp Hdmı Freesync Vesa Gaming Monitör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CANSIN MARKET ALİSVERİŞ HİZMETLERİ Satıcı Ünvanı: CEMİLE GÜNEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1450213287
    Bu ürün CANSIN MARKET ALİSVERİŞ HİZMETLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LG 27GL650F 27 inc FHD IPS 1ms FHD 144Hz DP HDMI FreeSync VESA Gaming Monitör Zafer için Hazır LG UltraGear™, en popüler oyunlara yanıt verebilecek yüksek performanslı işlevlere sahip güçlü bir oyun monitörüdür. G-Sync® UyumluNVIDIA Sertifikalı G-Sync® Uyumluluğu NVIDIA tarafından test edilen ve resmi olarak doğrulanan G-SYNC® Uyumlu 27GL650F Monitör, ekran yırtılmasını ve takılmayı en aza indirerek daha sorunsuz ve daha hızlı bir oyun deneyimi sağlar. Adaptive-Sync (FreeSync™)Daha Net, Daha Sorunsuz ve Daha Hızlı Oyun severler, Adaptive-Sync (FreeSync™) teknolojisi ile yüksek çözünürlüklü ve hızlı tempolu oyunlarda kesintisiz ve akıcı hareket deneyimi yaşayabilirler. Ekran yırtılmasını ve takılmayı neredeyse tamamen ortadan kaldırır. HDR10Daha Yüksek Netlik, Daha Gerçekçi Görseller Bu monitör, HDR10 uyumluluğu sayesinde yüksek dinamik aralıklı içeriklerin parlak ve karanlık kısımlardaki detayları gösterir. Böylelikle oyun severler daha derin gölge ve silüetlerle daha keskin parlaklıkların ve vurguların keyfini çıkarır. sRGB %99 ile IPSGerçek Renklerle Kendinizi Savaşta Gibi Hissedin %99 sRGB bulunan IPS ekran, olağanüstü renk doğruluğuna sahiptir. Daha geniş görüş açısı sağlayarak, patlamaların yarattığı alevler kontrast yarattıkça savaş alanında daha canlı sahneler oluşturur. 144Hz Yenileme Hızı ve 1ms MBRAkıcı Oyun Hareketi 144Hz yenileme hızı ve 1ms MBR* sayesinde, nesneler daha net bir şekilde görüntülenir, daha sorunsuz bir oyun deneyimi ve neredeyse gerçeküstü bir görsel akıcılık sağlar. Aksiyonun ortasındaki en dinamik ve hızlı tempolu nesneler, oyunculara rekabet üstünlüğü sunabilir. Dinamik Hareket SenkronizasyonuRakiplerden Daha Hızlı Davranın Dinamik Hareket Senkronizasyonu ile giriş gecikmesinin en aza indirilmesiyle oyuncular her anı gerçek zamanlı olarak yakalayabilir. Siyah DengeleyiciKaranlıkta İlk Siz Saldırın Oyuncular en karanlık yerlerde gizlenen keskin nişancılardan kaçabilir ve flaş bombasından hızlıca uzaklaşabilirler. Nişan imleciDaha İyi Hedef Atış hassasiyetini artırmak için hedef noktası ekranın ortasına sabitlenmiştir. Ergonomik TasarımDaha İyi Oyun Ergonomisi Üç yönlü neredeyse çerçevesiz tasarım ve tabanı, ekranın eğimini, yüksekliğini ve dönüşünü değiştirmek için ayarlanarak oyunu daha rahat oynamanıza yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Ekran Yenilenme Hızı 144 Hz
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Çözünürlük 1920 x 1080
  • Tepki Süresi 1 ms
  • Kullanım Amacı Oyun
  • Renk Siyah
  • Sync Teknolojisi GSync
  • 3D Desteği Yok
Geri Bildirim Ver