LİCTİN Elektrikli Bebek Tırnak Törpüsü,26'sı 1 Arada Bebek Tırnak Seti, LED Işıklı, Tırnak Bakım Seti,

7.879,11 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

LİCTİN Elektrikli Bebek Tırnak Törpüsü,26'sı 1 Arada Bebek Tırnak Seti, LED Işıklı, Tırnak Bakım Seti,

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün yurtdışı ürünüdür. Teslimat süresi 5-10 gün arası değişim gösterebilmektedir. 26'sı 1 arada elektrikli bebek tırnak törpüsü? Lictin elektrikli tırnak törpüsü, elektrikli tırnak kesici, zımpara başlığı, cımbız, beslenme şırıngası, bebek parmak diş fırçası, alkollü mendil, bebek fırçası, bebek tarağı ve burun aspiratörü içeren taşınabilir ve kapsamlı bir settir. Tırnak törpüsü, termometre, yuvarlak makas ve pratik saklama çantası. Ev veya seyahat için mükemmel.
  • ?Son derece sessiz ve güvenli çalışma? – Lictin elektrikli tırnak törpüsü, bebeğinizi rahatsız etmeden sakin bir tırnak kesme deneyimi sağlayan fısıltı kadar sessiz bir motora (45 dB) sahiptir. Yüksek kaliteli, zehirsiz ABS malzemeden üretilmiştir ve hem uzun ömürlü hem de bebeğinizin tırnaklarına zarar vermez. Ayrıca hafif dokunuşta otomatik durdurma fonksiyonuna sahiptir, bu da ek güvenlik sağlar.
  • ?Şarj edilebilir ve birden fazla ayar? – Lictin elektrikli tırnak törpüsü güçlü bir pile sahiptir ve kolay şarj için bir USB-C kablosuna sahiptir. Sadece 1 saatlik şarj süresi ile 3 saate kadar kullanım ömrü sunar. Düzeltici, hızı (yüksek/düşük) ve dönüşü (saat yönünde/saat yönünün tersine) kontrol etmek için tek bir tuşa sahiptir ve böylece kullanımı kolaydır.
  • ?6 zımpara başlığı? – Lictin elektrikli bebek tırnak törpüsü, bebeklerin farklı büyüme aşamalarını karşılamak için 3 renkli zımpara kağıdı ile donatılmıştır. Ayrıca set 1 silindirik zımpara başlığı, 1 metal zımpara başlığı ve yetişkinler için 1 yumuşak zımpara başlığı içerir. Bu çok yönlülük sayesinde tırnak makası hem yeni doğanlar, bebekler, küçük çocuklar, hem de yetişkinler için kullanılabilir.
  • ?2'si 1 arada otomatik aydınlatmalı tırnak bakım seti? – Lictin elektrikli tırnak törpüsü ve tırnak makası tüm aile için yenilikçi tasarım ve işlevselliği birleştirir. Pratik 2'si 1 arada tasarıma sahiptir ve her iki tarafta entegre otomatik ışıklar vardır. Tırnak makası kullanıldığında bu ışıklar yanar ve böylece bebek tırnaklarının kolay ve hassas bir şekilde kesilmesini sağlar.
Geri Bildirim Ver