locella Renkli Çiçekli Pamuk Soft Eşarp

198,99 TL
Beden: 90x90
90x90
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

locella Renkli Çiçekli Pamuk Soft Eşarp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KUTAYİPEK TEKSTİL Satıcı Ünvanı: KUTAY İPEK TEKSTİL İMALAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yozgat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0599081424100001 Vergi Kimlik Numarası: 5990814241
    Bu ürün KUTAYİPEK TEKSTİL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LOCELLA KADIN SOFT RENKLİ ÇİÇEK DESENLİ PAMUK EŞARP -Organik Pamuk özelliğine sahiptir. -Pamuk içerikli ipliklerden üretilmesinden dolayı terlemeyapmaz ve başınızın kolayca nefes alıp vermesine de imkân tanımaktadır. -Kenar dikişleri el emeğidir. -Tok durur ve verilen şekli muhafaza eder. -Günlük kullanımlarda ve özel günlerinizin en popüler aksesuarıolma özelliğindedir. -Oldukça rahat ve bir o kadarda hafiftir. -Kullandığınız anlarda başınızda yok hissini kolaycayaşayabilir ve gün Boyu hiçbir sorun olmaksızın sorunsuzca takabilirsiniz. -Ütü gerektirmeyen iç göstermeyen bir yapısı vardır -Spor bir tarzı vardır ve uzun yıllar sorunsuz kullanımayrıcalığı sağlamaktadır. -Özel tasarım desenlere sahiptir. -Dört mevsim kullanıma uygundur. -Kuru temizleme önerilir.Kuru temizleme yapmakistemiyorsanız ılık suda tekstil şampuanları ile yıkama önerilir. -15 gün içerisinde ücretsiz iade. -STÜDYO ÇEKİM IŞIĞI KAYNAKLI RENKLERDE TON FARKLILIĞIOLABİLİR..

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Kumaş Tipi Kumaş
Geri Bildirim Ver