LOTUS AURA Sulu Boya Efektli Gül Desenli Duvar Kağıdı, Pembe Güllü Duvar Resmi

350 TL
Boyut/Ebat: 101 x 63
100 x 100
304 x 190
162 x 101
406 x 254
101 x 63

Ürün Bilgileri

LOTUS AURA Sulu Boya Efektli Gül Desenli Duvar Kağıdı, Pembe Güllü Duvar Resmi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LOTUS DUVAR KAĞIDI Satıcı Ünvanı: HAVVA ALTAN IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0590240317
    Bu ürün LOTUS DUVAR KAĞIDI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gül Desenli Salon Duvar Kağıdı, Sarı Güllü Oturma Odası Duvar Kağıdı *Duvar Posteri Özel istekleriniz varsa (özel duvar ölçüleri, renkler vb.) veya sevdiğiniz birinin ismini desene eklemek isterseniz lütfen bizimle iletişime geçin. *MÜREKKEP Su bazlı HP Latex, *İnsan sağlığına zararlı maddeler içermez. * UV Işınlarına Dayanıklı DUVAR KAĞIDI *Nem Tutmaz, *Yüksek Kalite Tutkal ile Kolay Uygulama *Yapıştırıcı izi bırakmadan kolayca çıkarılabilir. *Dayanıklı * PVCiçermez * İnsan sağlığına zararlı maddeler içermez. *Bebek odaları dahil her alanda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. * Bize soru sor kısmından ulaşabilirsiniz. *Renkler bilgisayar, telefon(cihaz) ekran ayarlarına göre farklılık gösterebilir. *Ürünlerimiz çoklu parçalar halinde gönderilir. Sadece Genişlik 100 cm x Yükseklik 63 cm veGenişlik 162 cm x Yükseklik101cm tek parçadır. *İSTEDİĞİNİZ ÖLÇÜLERDE DUVAR KAĞIDI YAPABİLİRİZ NOT:Duvar kağıtlarımız sipariş üzerine yapıldığından duvar ölçüleriniz konusunda emin oluktan sonra ölçü seçiniz. Ürünle, boyutlarla vb. ilgili herhangi bir sorunuz varsa lütfen bize sormaktan çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız!

Ürün Özellikleri

  • Desen 3 Boyutlu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver