Luxell Ds6-905 Beyaz Sürgülü Aspiratör

1.839 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.089 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.499 TL

Ürün Bilgileri

Luxell Ds6-905 Beyaz Sürgülü Aspiratör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DTM Express Satıcı Ünvanı: DTM EXPRESS DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0313093950200001 Vergi Kimlik Numarası: 3130939502
    Bu ürün DTM Express tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Luxell DS6-905 Beyaz Sürgülü Aspiratör Çift Motor Ürün Detayları Luxell DS6-905 Sürgülü Aspiratör Inox Sürgülü Ön Cephe Tasarımı Sürgülü ön cephe ile dizaynlanan Luxell Aspiratör, pratik kullanımı ile mutfağınız için ideal çalışma alanına sahiptir. Solo kullanıma sahip olan cihazı yemeklerinizi pişirirken rahatlıkla kullanabilir, kötü kokuların ortamdaki etkilerini azaltabilirsiniz. Manuel Kontrol Sistemi Manuel kontrol sistemi düşünülerek tasarlanan cihaz, çalışmayı kontrol altında tutmanızı ve ayarlamaları el ile yapabilmenizi sağlar. Sahip olduğu boyutlar ve tasarım öğeleri sayesinde mutfak ortamınızda rahatlıkla yer bulabilecek bir üründür. İdeal Çalışma Sesi Rahatsız etmeyecek düzeyde 45 dB ses seviyesi ile çalışarak daha az gürültülü bir ortam oluşturur. Aspiratör sayesinde daha az ses düzeyli ve konforlu mutfak ortamında çalışabilmenizi sağlar. Kademeler ile Etkili Çalışma Toplamda 3 kademeye sahip olan cihaz, hız ayarlamalarını koku şiddetine göre yapabilmenize yardımcı olur. Panel üzerinden kademe ayarlarını rahatlıkla yönetebilir, hoş olmayan kokuları ortamdan uzaklaştırabilirsiniz. Maksimum Emiş Gücü Luxell Aspiratör, 400 m3/saat emiş gücü ile çalışarak kötü kokuları yok etmek için tasarlanmıştır. Çift motor kullanılarak tasarlanan aspiratör, ideal düzeyde verim alabilmenizi sağlar. Alüminyum materyalden kaset filtre kullanılarak etki almanızı sağlayan çekiş sistemi, rahat bir kullanıma olanak tanır. Aydınlatma Elemanları Aspiratör panelinin altında konumlanan 2 adet aydınlatma öğesi, ortamda daha fazla görünürlük sağlamaya yöneliktir. Sahip olduğu LED aydınlatmalar ile yemeklerinizi daha rahat pişirebilir, ekstra ışıktan faydalanabilirsiniz.Kademe Sayısı 3Kontrol Tipi ManuelKullanım Şekli AnkastreMaksimum Emiş 450 m 3/saatRenk BeyazSes Seviyesi (dB) 46 dBGenişlik (cm) 60 cm Garanti Notu Eğer satın aldığınız ürün kurulum gerektiriyorsa, size en yakın yetkili servisi arayın.Ürün kutusunun (ambalajın) açılması ve kurulum işlemi mutlaka yetkili servis tarafından yapılmalıdır. Aksi takdirde ürününüz garanti kapsamı dışında kalır..

Ürün Özellikleri

  • Filtre Sayısı Tek
  • Genişlik 45 - 60 cm
  • Kurulum Gerekli mi? Hayır
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Maksimum Emiş Gücü 500 m³'den düşük
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver