4
Bebek Diş Fırçası kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Lyra Professional U Şeklinde Ikili Set Pratik Çocuk Diş Fırçası 2-6 Yaş Pembe Mavi

124,90 TL
(62,45 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lyra Professional U Şeklinde Ikili Set Pratik Çocuk Diş Fırçası 2-6 Yaş Pembe Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YEYPA GLOBAL DIŞ TİCARET Satıcı Ünvanı: ERDAL ÖZMEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7020125072
    Bu ürün YEYPA GLOBAL DIŞ TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 adet ürün gönderilecektir 1 adet pembe 1 adet mavi Özellikler: Malzeme: silikon Uzunluk: app.9cm/4.72in 100% yepyeni ve yüksek kalite Özellikler: Yumuşak ve güvenli silikon malzemeden yapılmış, çevre dostu ve dayanıklı. Bebek için dişleri fırçalamak için yararlı ve kullanışlı olan u-şekilli yumuşak silikon fırça kafası tasarımına sahiptir. Kaymaz sap, tutması kolay. Zengin renkler bebekler için daha çekici.
  • %100 Gıda silikonundan üretilmiştir. sağa ve sola döndürerek pratik fırçalama yapılabilir. çocuklarda fırçalama alışkanlığını kazandırmaya yardımcı olur.
Geri Bildirim Ver