Mad Parfüm Mad A114 Selective 50 ml Edp Erkek Parfümü

Ürün Bilgileri

Mad Parfüm Mad A114 Selective 50 ml Edp Erkek Parfümü

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Üst Notası : Kakule, Pembe Biber Kalp Notası : Adaçayı Dip Notası : Kestane, Vanilya

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Oryantal
Geri Bildirim Ver

Mad Parfüm 5M A.114 Mad A114 Selective 50 ml EDP Erkek Parfümü

Mad Parfüm A114 Selective 50 ml EDP erkek parfümü ile girdiğiniz her ortamda etki bırakabilirsiniz. 50 ml şişede sunulan ürün, imza niteliğinde bir koku sahibi olmak isteyenlerin vazgeçilmezidir. Ürün, erkekler üzerinde yarattığı benzersiz tarz ve uyum sayesinde pek çok kişi için imza koku olmuştur. Parfüm modelini tercih ederek günlük kullanımlarınız için ideal bir tercih yapabilirsiniz. Aynı şekilde ürün, özel davetler ve iş yaşamı için de uygundur. Adaçayı ve kakule gibi koku esanslarından oluşan parfümü tercih ederek tamamlayıcı bir aksesuar edinebilirsiniz. Mad Parfüm A114 Selective 50 ml EDP ile çarpıcı bir kokuya sahip olabilir ve tarzınızı özgürce yansıtabilirsiniz.

  • Üst Nota: Kakule, Pembe Biber
  • Kalp Nota: Adaçayı
  • Dip Nota: Kestane, Vanilya

Mad Parfüm Selective EDP Erkek Parfümünün Esans İçeriği Nedir?

Mad Parfüm Selective EDP Erkek Parfümünün Esans İçeriği Nedir?

Mad Parfüm A114 Selective 50 ml EDP, erkek kullanıcıların severek kullandığı bir kokudur. Parfümün sahip olduğu kokuyu sunan esanslar, Fougere koku ailesinden gelen hoş bir harman vadeder. Ürünün merkezinde adaçayının yoğun etkisi vardır. Üst notada bulunan kakule ve pembe biber, ürüne çarpıcı bir stil katar. Üst notada kakulenin keskin kokusu, tatlı ve meyvemsi pembe biberle ideal bir uyum yakalar. Alt noktada hâkim olan kestane ve vanilya ise etkili bir son dokunuş sağlar. Kavrulmuş kestanenin keyif veren kokusu, rahatlatıcı vanilya kokusuyla birlikte dip notada harikalar yaratır. Mad Parfüm A114 Selective 50 ml EDP erkek parfümü birbiriyle uyumlu koku esanslarına sahiptir. Ürünü tercih ederek imza kokunuz hâline getirebilirsiniz. Böylece kendi stilinizi özgürce yansıtabilirsiniz.

Mad Parfüm A114 Selective 50 ml EDP Erkek Parfümü Kaliteli midir?

Kişisel bakımınız için Mad Parfüm A114 Selective 50 ml EDP erkek parfümü yönünde tercih yapabilirsiniz. Fougere koku ailesinden gelen kaliteyi her detayında sunan ürün, kendine has bir stil taşır. Birden fazla bitki türü içeren koku, insanda pozitif hisler uyandıran niteliktedir. Sakin ve hoş bir koku teması sunan ürün, geçişlerdeki etkili esanslarıyla dikkat çekicidir. Ürünü kullanarak kaliteli bir parfüm sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz ürünü sevdiğinize hediye edebilir ve ona ne kadar değerli olduğunu söylemenin farklı bir yolunu keşfedebilirsiniz. Mad Parfüm A114 Selective 50 ml EDP erkek parfümü yorumları da ürünün hoş kokusunu ve kaliteli içeriğini doğrular. Ürün, kendi içinde nitelikli bir koku bütünlüğü içerir. Çok yönlü ve yenilikçi bir koku arıyorsanız ilgili ürüne gönül rahatlığıyla şans verebilirsiniz.

Mad Parfüm A114 Selective 50 ml EDP Erkek Parfümü Kalıcı mıdır?

Mad Parfüm A114 Selective 50 ml EDP erkek parfümü sahip olduğu nitelikli özelliklerle dikkat çekicidir. Ürünün nitelikli özellikleri arasında kalıcılık da bulunur. Ürünün benzersiz kokusunu gün boyu üzerinizde hissetmek istiyorsanız birkaç kullanım dahi yeterli olur. Parfüm, gün başlangıcında sıkıldıktan sonra akşama kadar kalıcılığını sürdürür. Yoğun bir hayat temposuna sahip olanlar, Mad parfüm modeliyle gün boyunca güzel kokmaya devam edebilirler. Ürünü kullanarak hem iş hem de özel hayatınızda gün boyunca tarzınızı yansıtabilirsiniz. Ürün, doğru bölgelere sıkıldığında çok daha kalıcıdır. Parfümün eşyalarınızın üzerinde uzun süre kaldığını da görebilirsiniz. Mad Parfüm A114 Selective 50 ml EDP erkek parfümü fiyatı da bütçe dostu niteliktedir. Kokuyu, Trendyol ayrıcalığıyla temin edebilir, kendi imza parfümünüze sahip olabilirsiniz.