Makita Hr4003c Kırıcı Delici Matkap 1100 Waat 7 kg

28.999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Makita Hr4003c Kırıcı Delici Matkap 1100 Waat 7 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TARIM NALBUR VE MAKİNA Satıcı Ünvanı: UHUD HIRDAVAT DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0887102354900001 Vergi Kimlik Numarası: 8871023549
    Bu ürün TARIM NALBUR VE MAKİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Makita HR 4003C Kırıcı Delici Matkap 5.9 Kg Nedir? Kırma ve delme işlemlerinizi verimli bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayacak, profesyonel kullanımlara uygun, 1100 W ile çalışan, taşınabilir ağırlıklı bir kırıcı delici matkap türüdür. Makita HR 4003C Kırıcı Delici Matkap 5.9 Kg Kullanımı Bakım onarım atölyeleri, tesisatçılık işleri, montaj , iç ve dış mekanlar da dahil olmak üzere bir çok alanda rahatlıkla kullanılabilecek gerekli bir malzemedir.Tamirathanelerde ve imalathanelerde sıkça kullanılır. Bakım onarım atölyelerinin demirbaşıdır. İnşaat sektöründe bir çok uygulamada rahatlıkla tercih edilebilir. Bu harika ürün ile kırma ve delme işlemlerinde konforun tadını çıkarabilirsiniz. Duvar, tuğla, yutong, biriket ve buna benzer profilleri rahatlıkla delebilir, delik açabilir ve kırma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Profesyonel kullanıcıların ( ustaların ) vazgeçilmezidir. Makita HR 4003C Kırıcı Delici Matkap 5.9 Kg Dikkat Çeken Özellikleri Taşınabilir ağırlıkta olması ile kullanım ve muhafaza etme konusunda kullanıcıya kolaylık sunmaktadır.
  • Ürünün üretiminde kullanılan teknoloji ve tasarımındaki detaylar mükemmel bir performans ortaya koymasını ve materyalist açıdan düzgün bir kullanımı elde etmenizi sağlamaktadır.
  • Darbe nedeniyle oluşabilecek hasar ve arızaları en aza indirebilmek adına dış yüzey tasarımı özel olarak çift yalıtımlı tasarlanmıştır.
  • Güvenilir ve kullanımı kolay ürünümüzün parça ve işçiliğe karsı iki (2) yıl garantisi vardır.
  • Profesyonel kullanıcıların olmazsa olmazıdır.
  • Elektronik hız kontrol butonu ve tork sınırlandırıcı sayesinde güvenli bir kullanım sunar.
  • Makita HR 4003C Kırıcı Delici Matkap 5.9 Kg Teknik Özellikleri Sürekli Akım Girişi: 1100W Boşta Devir: 250-500 devir/dk Maksimum Uç Çapı: 40mm Maksimum Karot Uç Çapı: 105mm Net Ağırlık: 5.9kg Akım: 6.2Ah Uzunluk: 462 mm mm Kablo Uzunluğu: 5 m Enerji: 11Joule
Geri Bildirim Ver