MALLY PET PROFESSIONEL PET CARE Kediler Için Tüy Dökülmesi Engelleyici Tüy Sağlığı Damlası Plus B For Cats 50 ml

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MALLY PET PROFESSIONEL PET CARE Kediler Için Tüy Dökülmesi Engelleyici Tüy Sağlığı Damlası Plus B For Cats 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mally Pet Satıcı Ünvanı: MALİSTORE KOZMETİK GIDA TURİZM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0611183005600001 Vergi Kimlik Numarası: 6111830056
    Bu ürün Mally Pet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mallypet plus+B multivitamin kedilerin biotin ve çinko ihtiyacını karşılar. Kedinizin sağlıklı deri ve tüy yapısına sahip olması için gerekli vitamin ve mineralleri içerir. Kuru ve mat tüylere canlılık verir. Dermatolojik problemlerin giderilmesinde destek olur. Derideki kuruluğa ve kaşıntıya karşı cildi nemlendirir, rahatlatır. Sağlıklı deri gelişimini destekler. İçeriğindeki E vitamini deriye zarar verebilecek serbest radikalleri nötralize eder. Kullanım şekli: Günlük 2 ml (20 damla) olacak şekilde kedinizin mamasına veya suyuna ilave edebilirsiniz. İçerikler: MOS (12.1.5), Garlic (4.5.1), Glycerine (13.8.2), Magnesium Stearate (13.6.4), Garlic Powder 100.000 mg/lt, Biotin 100.000 mg/lt., Zinc 10.000 mg/lt, Vitamin B1 400 mg/lt., Vitamin B2 400 mg/lt., Vitamin B6 40 mg/lt., Folic Acid 5 mg/lt., Pantothenic acid 720 mg/lt., Niacin 907 mg/lt., Ferrum 1.500 mg/lt., Manganese 100 mg/lt., Copper 50 mg/lt., Cobalt 100 mg/lt., Saccharomyces cerevisiae 778.000 mg/lt., Mıcrocrıstalın Cellulose 120.000 mg/lt., Lysine 18.000 mg/lt., Methionine 7,500 mg/lt. Uyarılar: Kullanmadan önce her seferinde mutlaka iyice çalkalayınız. 6. aydan itibaren yarım ölçü verilecek şekilde kullanıma uygundur. Ml/gr/adet:50 ml

Ürün Özellikleri

  • Yaş Tüm Yaş Grupları
  • Form Damla
  • Kısırlaştırılmış Hayır
Geri Bildirim Ver