Maped Picnik Nightfall Pipetli 430 ml Mavi Çelik Matara 871299

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
624,16 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Maped Picnik Nightfall Pipetli 430 ml Mavi Çelik Matara 871299

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇAY OFİS KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ŞENGÜL TOSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8580452674
    Bu ürün GENÇAY OFİS KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maped Picnik Nigthfall 430 ml Mavi Çelik Matara 871299 *Paslanmaz çelik *430 ml *Pipetli matara MAPED PASLANMAZ ÇELİK ŞİŞE: Tek cidarlı paslanmaz çelik gövde (yalıtımsız) sağlığınız için iyidir: yüksek kaliteli ve kokusuz malzeme. %100 su geçirmez su şişesi, çocuklarınıza okulda, gezilerde, yürüyüşlerde veya tatilde her yerde eşlik edecek. OTOMATİK AÇMA SİSTEMİ: Maped su şişesi, hızlı bir şekilde içmenizi sağlayan otomatik açma düğmesine sahiptir: çocuklar buna bayılır! Kilitleme düğmesi istenmeyen açılmaları önler: Matarada artık sızıntı olmaz. ÇOK PRATİK BİR PİPET: Pipet sayesinde çocuğunuz şişeyi açmaya gerek kalmadan kolayca susuzluğunu giderebilir. Pipet, başınızı geriye yatırmanıza gerek kalmadan içmenizi sağlar. EBEVEYNLERİN HAYATINI DA KOLAYLAŞTIRAN ŞİŞE: Geniş gövde ağzı sayesinde mataranın süngerle temizlenmesi çok kolaydır. NIGHTFALL KOLEKSİYONU: Metalik renklerde ergonomi, kalite ve tasarımı bir araya getiren Nightfall koleksiyonu ile yaratıcılığınızı uyandırın ve eşsiz bir evren yaratın. Kullanım ve Temizlik Talimatları *İlk kullanımdan önce yıkayınız. *Sıcak içeceklerde kullanıma uygun değildir. *Bulaşık makinasının üst sepetinde, düşük ısıda yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 350-450 ml
  • Materyal Çelik
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver