Mecit Efendi Ardıç Katranı Şampuanı 400 ml

173 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
308,22 TL

Ürün Bilgileri

Mecit Efendi Ardıç Katranı Şampuanı 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZadeganAtölye Satıcı Ünvanı: KENAN BÖCEKLİOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1284767597600001 Vergi Kimlik Numarası: 1860625451
    Bu ürün ZadeganAtölye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saç derisinde problem olan kişilerin kullanımına özel olarak formüle edilmiştir. İçerdiği ardıç katranı ve özel ekstraktlarla saçınıza ve saç derisine gerekli olan bakımı göstereceksiniz. . . Paraben,Silikon,Hayvansal ürün,Alkol,Jelatin içermez. Ürün İçeriği: Deiyonize su, Sodium Laureth Sulphate,Cocamidopropyl Betaine,Coco Glucoside, Polyquaternium-7, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Sarı Sabır Ekstraktı), Betula Alba Leaf Extract (Kayın Ağacı Ekstraktı), Chamomilla Recutita Flower Extract (Papatya Ekstraktı), Panicum Miliaceum Extract (Sarı Darı Ekstraktı), Equisetum Arvense Extract (At Kuyruğu-Kırk Kilit Ekstraktı), Salvia Officinalis Leaf Extract (Adaçayı Ekstraktı), Urtica Dioica Extract(Isırgan Ekstraktı), Camellia Sinensis Leaf Extract (Yeşil Çay Ekstraktı), Arctium Lappa Root Extract (Dulavrat Otu Ekstraktı), Lawsonia Inermis Extract (Kına Ekstraktı), Humulus Lupulus Extract (Şerbetçi Otu Ekstraktı), Calcium Pantothenate (Vitamin B5), Niacin (Vitamin B3), Biotin (Vitamin H), Glyceryl Oleate, Laureth-7 Citrate, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Sodium Chloride, Laureth-2,Parfum, Triethanolamine, Panthenol, 1, 3- bis(hydroxymethyl)- 5, 5- dimethylimidazolidine- 2, 4- dione, Juniperus oxycedrus wood tar (Ardıç katranı), EDTA, Hexamidine diisethionate. Kullanımı: Saç sıklığınıza göre yeterli miktarda ardıç katran şampuanı ile ıslattığınız saçlarınıza tatbik ediniz. Köpük halde saçınızı 2 dakika bekletiniz. Saçlarınızı yıkadıktan sonra bol su ile iyice durulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Etki Hacim / Dolgunluk Veren
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver