Mecit Efendi Isırgan Özlü Saçları Güçlendiren Şampuan 400 ml

173 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
184,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mecit Efendi Isırgan Özlü Saçları Güçlendiren Şampuan 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZadeganAtölye Satıcı Ünvanı: KENAN BÖCEKLİOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1284767597600001 Vergi Kimlik Numarası: 1860625451
    Bu ürün ZadeganAtölye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Isırgan Özlü Saçları Güçlendiren Şampuan 400 ml Zayıf, cansız, yağlı ve ince telli saçlar için özel olarak formüle edilmiş bir bitkisel şampuandır. İçeriğinde Isırgan Tohumu Yağı ve Isırgan Ekstraktı bulunmaktadır, ayrıca 10 ayrı bitki özünün zengin karışımını içerir.Isırgan Özlü Saçları Güçlendiren Şampuan 400 ml Vitamin B3, Vitamin H ve Vitamin B5 gibi saç bakımında önemli vitaminlerle desteklenmiştir. Bu özel kombinasyon sayesinde, saçlara hacim kazandırmaya, güçlendirmeye ve azaltmaya yardımcı olabilir. Isırgan Tohumu Yağı ve Isırgan Ekstraktı: Saç derisini ve saç tellerini besler, saç sağlığını destekler. 10 Ayrı Bitki Özü: Bitki özleri, saç sağlığını artırmaya ve saç tellerini güçlendirmeye yardımcı olabilir. Vitamin B3, Vitamin H, Vitamin B5: Saç bakımında önemli vitaminler, saçların sağlıklı bir şekilde büyümesine, parlak olmasına ve güçlenmesine katkıda bulunabilir. Hacim Verici Formül: Zayıf ve ince telli saçlara hacim kazandırmaya yardımcı olabilir. Isırgan Özlü Saçları Güçlendiren Şampuan 400 ml Saç Dökülmesine Etkili: azaltmaya ve saçların güçlenmesine destek olabilir. Paraben, Silikon, Hayvansal Ürün, Alkol, Jelatin İçermez: Doğal içeriklere önem veren kullanıcılar için uygundur. Isırgan Özlü Saçları Güçlendiren Şampuan 400 ml , doğadan ilham alarak formüle edilmiş özel içeriği ile saçlara doğal bir bakım sunmayı amaçlar. Paraben, silikon, hayvansal ürün, alkol ve jelatin içermeyen formülüyle, doğal saç bakımını seven kullanıcılar için ideal bir tercihtir. Bu şampuanı kullanarak, saçlarınıza doğanın sihirli gücünü hissedebilir ve sağlıklı, hacimli saçlara kavuşabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Hacim / Dolgunluk Veren
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi İnce Telli
Geri Bildirim Ver