Mecit Efendi Sarımsak Şampuan (400 ML) Saç Dökülme Karşıtı Şampuan Saç Onarıcı Şampuan

175 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
173 TL171 TL
600 TL'ye 60 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mecit Efendi Sarımsak Şampuan (400 ML) Saç Dökülme Karşıtı Şampuan Saç Onarıcı Şampuan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doğal Şifa Satıcı Ünvanı: RAMAZAN AYLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1230331486
    Bu ürün Doğal Şifa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mecitefendi Sarımsak ŞampuanSarımsak Şampuan Saç Dökülmesine Karşı Bakım Şampuanı (400 ML)Saç Dökülme Karşıtı Şampuan Saç Onarıcı Şampuan Mecitefendi Sarımsak Şampuanı, saçlarınıza özel bir bitki özlü formülle tasarlanmıştır.Sarımsak Şampuan (400 ML) Saç Dökülme Karşıtı Şampuan Saç Onarıcı Şampuan şampuan, saç dökülmesine karşı güçlü bir savunma sunar ve kepek oluşumunu engeller. Saçlarınıza doğadan ilham alarak canlılık ve sağlık katar. Bitki Özlü Güç:Saç sağlığını desteklemek için özel olarak seçilmiş bitki özleri ile zenginleştirilmiştir. Sarı sabır ekstraktı, kayın ağacı ekstraktı, papatya ekstraktı, sarı darı ekstraktı, at kuyruğu-kırk kilit ekstraktı, adaçayı ekstraktı, ısırgan ekstraktı, yeşil çay ekstraktı, dulavrat otu ekstraktı, kına ekstraktı, şerbetçi otu ekstraktı ve sarımsak ekstraktı gibi doğal içerikler, saçlarınıza özel bir beslenme sağlar. Saç Dökülmesine ve Kepeğe Karşı Etkili:Sarımsak Şampuan (400 ML) Saç Dökülme Karşıtı Şampuan Saç Onarıcı Şampuan, içeriğinde bulunan Vitamin B3, Vitamin H, Vitamin B5 ve besleyici buğday proteini ile azaltmaya yardımcı olur. Aynı zamanda saç derisini nemlendirir, kepeği önler ve saçlara doğal bir parlaklık kazandırır. Doğal ve Zararlı Maddeler İçermez:Paraben, silikon, hayvansal ürün, alkol ve jelatin içermeyen formülüyle Mecitefendi Sarımsak Şampuanı, saçlarınıza zararlı kimyasalları içermez. Doğal ve güvenli bir kullanım sunar. Kullanım Önerisi:Islak saça masaj yaparak uygulayın ve iyice durulayın. Düzenli kullanımda saçlarınızın sağlıklı, canlı ve güçlü bir görünüme kavuştuğunu göreceksiniz. Saçlarınız için bitki özlü bir bakım arıyorsanız, Mecitefendi Sarımsak Şampuanı doğru tercih olabilir. Kepek ve saç dökülmesine karşı güçlü formülü ile saçlarınıza özen gösterin! Vitamin B3, Vitamin H, Vitamin B5 ve besleyici buğday proteini ihtiva eder.Paraben, Silikon, Hayvansal ürün, Alkol ve Jelatin içermez. İçerik: Deionized Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Polyquaternium-7, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Sarı Sabır Ekstraktı), Betula Alba Leaf Extract (Kayın Ağacı Ekstraktı), Chamomilla Recutita Flower Extract(Papatya Ekstraktı), Panicum Miliaceum Extract (Sarı Darı Ekstraktı), Equisetum Arvense Extract (At Kuyruğu-Kırk Kilit Ekstraktı), Salvia Officinalis Leaf Extract (Adaçayı Ekstraktı), Urtica Dioica Extract (Isırgan Ekstraktı), Camellia Sinensis Leaf Extract (Yeşil Çay Ekstraktı), Arctium Lappa Root Extract (Dulavrat Otu Ekstraktı), Lawsonia Inermis Extract (Kına Ekstraktı), Humulus Lupulus Extract (Şerbetçi Otu Ekstraktı), Calcium Pantothenate (Vitamin B5), Biotin (Vitamin H), Glyceryl Oleate, Sodium Chloride , Laureth-7 Citrate, Triethanolamine, Panthenol,Parfum,Hydrolyzed Wheat Protein (Buğday Proteini),Allium Sativum Bulb Eksrakt (Sarımsak Ekstraktı) PEG-90 Glyceryl Isostearate, Laureth-2, 1, 3- bis (hydroxymethyl)- 5, 5- dimethylimidazolidine- 2, 4- dione,EDTA.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver