Barbie Mega Atçılık Seti Hdj84

539 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Barbie Mega Atçılık Seti Hdj84

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mellyzshop Satıcı Ünvanı: FURKAN FURAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3880968953
    Bu ürün Mellyzshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mega Bloks Barbie Atçılık Seti HDJ84 Atları seven minikler, MEGA™ Barbie® MEGA Barbie® Atçılık Seti yapı setini çok sevecek. Çocuklar
  • elmaları, fırçası ve diğer aksesuarlarıyla minik bir midillinin ve eyerli bir atın bakımı, beslenmesi ve tımarı için küçük bir çiftlik oluşturabilir. Minikler midilliyle birlikte, Barbie® ile atını engelli parkurda izleyip sıra onlara gelene kadar atlayış yapmayı öğrenebilir. Tanışma ürünü olan bu yapı seti, her aşamasında hikaye anlatımı eğlencesi sunar ve yapıları oluşturmak oldukça kolaydır. Wonder Builders yapı oyuncakları 4 yaş ve üzeri çocuklar için tasarlanmıştır Yapı setine 1 mini Barbie® bebek, 1 at, 1 midilli, özel parçalar ve aksesuarlarla birlikte 68 yapı parçası ve kalp şeklinde 2 adet zemin dahildir. Çocukların seti kişiselleştirebilmesi için giydirilebilen 3 aksesuar içerir. Atlama çitlerini, atları besleme ve tımar yapma alanlarını inşa ederken elma, fırça ve taklit oyunlarına uygun diğer aksesuarlar eşliğinde oyunlar oynayın MEGA™ Barbie® Atçılık Seti yapı setiyle birleştirip atlarla oyun seçeneklerinizi çoğaltın. Parçalar, hem MEGA™ Barbie® hem de tüm yapı setleri ile birlikte kullanılabilir ve başlıca markalarla uyumludur 4 Yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver