MEGATECH Tablet Kalemi Dokunmatik Telefon Tablet Kalemi Mor

89,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MEGATECH Tablet Kalemi Dokunmatik Telefon Tablet Kalemi Mor

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TekNet Store Satıcı Ünvanı: ZELİHA TEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5590035399
    Bu ürün TekNet Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni nesil tablarda kullanım kolaylığı, multimedya özellikleri ve kullanıcıya daha fazla özgürlük sağlaması, bunun yanı sıra hızdan ödün vermemesi nedeniyle dokunmatik ekranlar sıklıkla kullanılıyor. Bunların daha yeni bir teknolojiye ait olanının ismi “kapasitif”. Kapasitif ekranın özelliği vücudumuzun iletken olmasını kullanarak hata oranı sıfıra yakın bir kullanım sağlaması. Yani parmak hassasiyetini algılayarak dokunmatik ekranı daha kolay kullanmanızı sağlıyor, işte bu kalem bu hassasiyete duyarlı olarak üretilmiştir. Dokunmatik ekrana sahip tüm cihazlar ile uyumludur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
  • Uyku Modu Var
  • Kılıf Tipi Çanta
  • Uyumlu Marka Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver

Megatech Tablet Kalemi Dokunmatik Telefon Tablet Kalemi Mor

Her geçen gün gelişen teknolojiyle beraber parmak temasını algılayabilen hassas ekranlı telefon ve tabletler sunulur. Bu ekranlar her teması değil de vücut iletkenliğini kullanarak etkileşim yapar. Parmak hassasiyetine uygun kapasitif ekranlarda Megatech mor tablet kalemi rahatlıkla kullanılabilir. Ürünün uç kısımlarında statik elektrik oluşturabilmesi için siyah aparat bulunur. Kalem, ekran üzerinde hareket ettirilerek çalışır. Ürün, amatör ya da uzman kesimlere hitap eder. Magatech markalı tablet kalemleri, dokunmatik özelliğe sahip tüm cihazlarla uyum sağlayabilir. Ekranda parmak izi olmaksızın pratik bir şekilde not alabilirsiniz. Dokunmatik kalemle ekranda hızlı düzenlemeler yapabilirsiniz. Ekranlarda el yazısıyla doküman oluşturup imzanızı atabilirsiniz. Kullanırken ekranda tek parmakla yaptığınız tüm işlemleri dokunmatik kalemle de yapabilirsiniz.

  • Dokunmatik ekranlarla uyumlu
  • Parmak temassız kullanım
  • Çekici renk ve şık tasarım

Megatech Telefon Tablet Kalemi Özellikleri

Megatech Telefon Tablet Kalemi Özellikleri

Dokunmatik kalemler, telefon ya da tablet ekranlarında parmak teması ile yapılması gereken işlemleri gerçekleştirmek için üretilir. Megatech mor dokunmatik telefon tablet kalemi, kullanım kolaylığının yanı sıra şık tasarımı ve çekici rengi ile de göz doldurur. Dokunmatik kalemin uç kısmında bulunan siyah aparatı zamanla oluşan yıpranma durumunda pratik bir şekilde değiştirme şansınız vardır. Bu aparat sayesinde parmak izi bırakmaksızın ekranda yapmak istediğiniz işlemleri rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Ürünü ölçüleri sayesinde cebinizde de rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Ürün ile kullandığınız cihazın ekranında menü gezinme işlemi yapabilirsiniz. Dokunmatik kalem ile elinizdeki metin dosyalarında değişiklik yapabilirsiniz. Ürününüzün fonksiyonunu aktif ederek el yazısı özelliğini de pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Böylece el yazısı ile hızlı metinler oluşturabilirsiniz. Ürünle, oluşturduğunuz belgelere imza da atabilirsiniz. Parmak teması ile yapabileceğiniz tüm işlemleri halledebilirsiniz.

Megatech Mor Dokunmatik Telefon Tablet Kalemi Kullanımı

Megatech Mor Dokunmatik Telefon Tablet Kalemi Kullanımı

Tablet ya da telefonunuzun ekranı kirlendiğinde işlem yapmanız zorlaşır. Megatech markalı dokunmatik kalem, boyutu ve işlevselliği ile rahat bir kullanım sunar. Megatech tablet kalemi mor ile telefon veya tablet kullanırken parmak temasıyla yapılan işlemleri kolaylıkla halledebilirsiniz. Ürünü telefon veya tabletin ekranı üzerinde parmak gibi hareket ettirmek yeterli olur. Ürünle bulunduğunuz ortamlarda rahatlıkla işlem yapabilirsiniz. Toplu taşıma araçlarında seyahat ederken dahi menüler arasında gezebilirsiniz. Arama sayfalarında rahatlıkla arama yapabilirsiniz. Bu kalem ile sosyal medya paylaşımlarınızdaki ve iletişim kanallarındaki gönderilerinizi de en az hata ile iletebilirsiniz. Dokunmatik kalemle video ve resimler üzerinde kesme, kopyalama ya da taşıma gibi işlemleri yapabilirsiniz. Dokunmatik ekran ürünler için üretilen Megatech mor tablet kalemi fiyatı ile de meraklılarını tatmin eder. Cazip fiyat aralığındaki ürünü profesyonel yaklaşımda işlemler üretmek için tercih edebilirsiniz.

Megatech Telefon Tablet Kalemi Fiyatları ve Yorumları

Megatech Telefon Tablet Kalemi Fiyatları ve Yorumları

Her geçen gün kendini yenileyen bilişim teknolojisi, kişilere farklı seçenekler sunar. İş hayatında profesyonel yaklaşımlarda çalışmalar yapmak için bu ürün, büyük kolaylık sağlar. Ürünle, toplantılarda el yazısı notları alabilirsiniz. Oluşturduğunuz metinlere dokunmatik kalemle ıslak imzanızı ekleyebilirsiniz. Video veya resimlerde ekleme çıkarmalar yapabilirsiniz. Dokunmatik kalemle yer fark etmeksizin mesaj veya şiir yazabilirsiniz. Aklınıza gelen fikirleri bulunduğunuz ortamda hemen ekrana aktarabilirsiniz. Bunun için bilgisayar, klavye veya masaya ihtiyaç duymazsınız. Bu şekilde günlük yaşamınızda veya iş yaşamınızda birçok kolaylık elde edebilirsiniz. Rahat kullanımlı Megatech mor dokunmatik telefon tablet kalemi yorumları, model hakkında fikir sahibi olmanızı sağlar. Parmak teması ile yapabileceğiniz tüm işlemleri dokunmatik kalemle de gerçekleştirebilirsiniz. Dokunmatik kalemle yaptığınız işlemleri ekrana hızlıca aktarabilirsiniz. Trendyol ayrıcalığıyla Megatech mor dokunmatik telefon tablet kalemi fiyat avantajlarından yararlanabilirsiniz.