Metax Sarkaç Halka Kulp Genişlik 6cm Altın Sarı

49,50 TL

Ürün Bilgileri

Metax Sarkaç Halka Kulp Genişlik 6cm Altın Sarı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARON HIRDAVAT Satıcı Ünvanı: ARON MOBİLYA AKSESUARLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0635037256100019 Vergi Kimlik Numarası: 6350372561
    Bu ürün ARON HIRDAVAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Takıldığınız noktalsarda sipariş vermeden önce lütfen soru sormayı unutmayınız. Mobilya kulpunu nasıl sipariş ederim ? : Mobilya kulp ölçülerini almak için metreniz ile takmak istediğiniz yerin vida yerlerini ölçmeniz gerekmektedir. bir delikten diğer olan deliğe kadar tüm ölçüler standarttır ve özel ölçü mobilya kulpu yoktur ölçüler 0 dan başlar ve 32 mm artark gider örneğin : - 0 (DÜĞME)- 32mm 3,2cm - 64mm 6,4cm - 96mm 9,6cm - 128mm 12,8cm -160mm 16cm - 192mm 19,2 cm 224mm -22,4cm 256mm 25,6cm - 288mm 28,8cm 320mm 32cm olarak ölçler girmektedir. Eğer ölçünüz 10 cm geliyorsa bu 96 mm almanız gerektiğini gösteriyordur metre ile ölçümlerde tam ölçü çıkmayabilir ama ölçülerin uyacağınızdan şüpe etmeyiniz. Kulpların montajını nasıl yaparım ? : Mobilya kulparınızın montajını rahatlıkla yıldız veya düz uçlu tornavida ile yapabilirsiniz çıkardığınız vidaları kullanabilir paslanmış veya deforme olmuşsa yanında gönderdiğimiz hem uzun 40 mm hem kısa 22mm lik vida ile değiştirep montajını yapabilirsiniz montaj yaparken bir tarafı tamamen sıkmayın hafif gevşek bırakın ve diğer vida yerini de oturduk sıktıktan sonra tamamen her iki vidayıde sıkın eski dolaplarda veya el ile delinen delikler normal olması gereken ölçüden daha dar veya daha fazla ölçüden uzak delinebiliyor eski kulplarınızı marangozlar sıkarken yamultarak sıktıkları için aldığınız modeller çok kısa farkla olmadı ise merak etmeyin delikleri çok az bıcak yardımı veya matkap yardımı ile genişleterek montajlayabilirsiniz. NOT : Eğer dolaplarınız delik değil ise ve delmeniz gerekiyorsa marangozunuzdan yardım almanız gerekmektedir doğru bir oran için veya şarjlı matkapınız ile sunta matkap ucu kullarak delebilirsiniz Kulp temizliğini nasıl yapmalıyım ? kulp temizliği kimyasal olmayan malzemeler ile nemli bze yada ıslak mendil yardımı ile silinmelidir aksi takdirde kulp üzerindeki kaplama ömrü kısalmakta ve istenmeyen görünüm kazanmaktadır kurallara uyduğunuz taktirde uzun yıllar aynı renk tonu ile kulplarınızı koruyabilirsiniz. Önemli NOTLAR : ürünler tamami ile kendi çekimiz olup mağaza yorumlarımıza dikkat ederek bizi tercih edebilirsiniz ürünlerimiz aynı gün kargolanmaktadır nadir de olsa olası kargo yoğunluklarından dolayı 3 güne sarkabilmektedir. DEĞİŞİM ve İADE sadece aynı ürünlerle olmaktadır adres değişikliği için müşteri temsilci ile görüşmeniz gerekmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Mobilya Bağlantı Elemanları
Geri Bildirim Ver