Meteor Kekik Taban Malzemesi 2 Kg

Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Meteor Kekik Taban Malzemesi 2 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ankara Yem Evi Satıcı Ünvanı: CEYHAN KASIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5270203765
    Bu ürün Ankara Yem Evi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 Kg lik çuvalından bölünerek gönderilecektir. Kekik samanı Yuvalık ve taban malzemesi Kendi imalatımız Doğal Kekik Taban Ve Yuvalık Malzemesi * Ürün kekik dallarından ve özünden elde edilir. *Ürünü muhabbet sultan vs. folluk malzemesi olarakda kullanılır. * Son derece emici olan bu ürün kafes kuşlarının dışkısını kurutur ve bakteri oluşumunu engeller. * Çok hafiftir. * Kurulama ve Kurutma Özelliği Vardır. * Uygulaması Kolaydır. * Ürün diğer kumlar gibi kuşlar kanat çırptığında toz çıkarmaz aksine mevcut tozları bünyesinde hapseder. *%100 doğal malzemeden üretilmiştir. *Zehirsizdir. *Kuşlar ağızlarına alıp oynasa,kemirse dahil zehirlenme görülmez doğal antibiyotik içerir. Kullanımı: Kafes tabanı görünmeyecek şekilde yayılır. Zamanla kuruyan dışkılar bir kaba toplanarak atılır. Eksildiğinde bir miktar kekik taban malzemesi eklenir. Ayda bir kez dökülerek işlem tekrarlanır.
Geri Bildirim Ver