Miele WCE 320 PowerWash 2.0 W1 A+++ (-%20) 8 Kg

Ürün Bilgileri

Miele WCE 320 PowerWash 2.0 W1 A+++ (-%20) 8 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • A+++ 'dan -%20 daha az enerji tüketimiWCS Watercontrol-System (Su Kontrol Sistemi) (WCS): Su girişi sırasında cihazdaki su seviyesini kontrol eder. Su seviyesi sensörü makinedeki bir hasar sonucu dışarı su sızması ve bu sebeple su girişinin bir dakikadan uzun sürmesi durumunda bunu algılar. Az miktarda su sızması halinde, bu durum damlama tepsisindeki şamandıra tarafından algılanır. Cihazın kumandası arıza durumunda daha fazla su alınmasını engeller ve fazla su pompalanarak tahliye edilir. Su borularında normal olarak 2-3 barlık bir basınç mevcuttur Miele WCS besleme hortumları en az 70 bar basınca dayanacak şekilde tasarlanmıştır.1400 Devir8 Kg KapasitePetek Dokulu Kazan: Petek dokumalı kazanın yapısı sayesinde çamaşırlar ince bir su filmi üzerinde nazikçe kayar.Aluminyum KapakPower Wash 2.0 : PowerWash 2.0 özellikli Miele cihazları A+++ enerji verimi sınıfında talep edilenden çok daha tasarruflu yıkar ve küçük dolumlarda bile çok yüksek enerji verimliliğiyle yıkama yapar. Bunun sırrı: Yenilikçi yıkama teknolojisi Spin
  • Spray, özellikle düşük bir su seviyesi sağlıyor ve böylece ısıtma enerjisi tasarrufu gerçekleştiriyor. Quick Powerwash :Çok hızlı temizlik.1 saatten kısa sürede inanılmaz derecede temiz yıkama. QuickPowerWash programı sayesinde Miele çok kısa sürede inanılmaz bir temizleme performansı sunar.CapDosing : Miele Caps kapsülleri ile özel çamaşırlarınız için (spor, outdoor, yünlü...) özel uygulamalar gerçekleştirebilirsiniz. Doğrudan yumuşatıcı gözüne yerleştirin. Kapsül, tam otomatik olarak en doğru zamanda dozajlanır. ProfiEco Motor: Tasarruflu, güçlü ve aşınmaz! :Miele çamaşır makineleri özellikle çok güçlü motorlar sunar. ProfiEco motoru buna ek olarak özellikle tasarruflu ve sessizdir. Daha az enerji tüketir ve aşınmaz. Uzun yıllar boyunca verimli ve konforlu yıkama.Gecikmeli başlatma: Bu özellik sayesinde başlatmak istediğiniz yıkama programını serbestçe belirleyebilirsiniz. Bu özellikle gece elektriği fiyat tarifesinden faydalanmak istediğinizde veya programın örn. işten eve geldiğinizde yeni bitmiş olmasını istediğinizde avantajlıdır. Program başlangıçları 24 saate kadar önceden programlanabilir. Ekranda mevcut programın ne zaman biteceğini görebilirsiniz.20 yıllık ömür testi yapılmıştır : Azami talepleri karşılayabilmek için Miele cihazlarını gelişim sırasında oldukça zorlu testlerden geçiriyor. Bu testlerde cihazlar 10.000 saat boyunca yıkama yapıyor. Bu esnada yakl. 5.000 çeşitli program uygulanıyor. Günlük çamaşıra bağlı olarak bu haftada yakl. 5 programa denk ve 20 yıl boyunca ortalama 2 çalışma saatine denk geliyor.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 8 - 10 kg
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver