Moloko Cold Latte Soğuk Sütlü Kahve 200 ml

25 TL
(0,13 TL / ml)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Moloko Cold Latte Soğuk Sütlü Kahve 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kahveniz Burada Satıcı Ünvanı: SF GLOBAL KAHVE MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0769162668600001 Vergi Kimlik Numarası: 7691626686
    Bu ürün Kahveniz Burada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Moloko Cold Latte Soğuk Sütlü Kahve 200 ml İçmeden önce çalkalayınız.
  • Soğuk içiniz.
  • 30 yılı aşkın süredir hedefimiz, ödün vermeden dünyanın en iyi kahvelerini kavurmak olmuştur. Kahvelerimizin lezzet potansiyelini ortaya çıkarmak için 30 yıllık bilgi, birikim ve ustalığın yanında geleneksel yöntemler kullanırız. Dünyanın en iyi kahve bölgelerinin eşsiz ve farklı lezzetlerini Global Kahve'de keşfedin. Yaptığımız işin kalbinde, el ustalığı ile kavurma yaparken kahvede üst düzey tatlara ulaşmak ve bu kahveyi en taze haliyle sizlere sunabilmek yatmaktadır.
Geri Bildirim Ver